Noutati

Recomandări Iutta. Evenimentele săptămânii

August 3, 2018
read time: 4 min

Așa cum te-am obișnuit, vineri este ziua recomandărilor. Ne bucurăm că a început luna august și suntem nerăbdătoare să vedem ce evenimente noi ne aduce. Până atunci, însă, citește mai jos unde trebuie să ajungi în următoarea săptămână.

 

Treasure Hunt pe Strada Armenească

Știi prea bine că, dacă ar fi după noi, ne-am petrece tot timpul descoperind străzile uitate ale Bucureștiului. Totusi, ne place prea mult Iutta. Oricum, ne-am bucurat când am aflat că în acest weekend are loc un Treasure Hunt pe frumoasa stradă Armenească. Comorile pe care le vei găsi acolo sunt printre cele mai de preț, adică sunt informaționale. Acest eveniment se desfășoară în cadrul Festivalului strada armenească, unde de abia așteptăm să ajungem. Pe lângă Treasure Hunt ne-a atras atenția și un Escape Room care are loc în școala armeană. Ne vedem acolo?

 

 

 

Picnic & Film la Conac

 

Imediat ce terminăm de văzut tot ce se poate pe strada Armenească, plecăm la conac. Ce facem acolo? Picnic și film, desigur. Vom savura  filmul franțuzesc Haute Cuisine, vom face un mare picnic, vom mânca waffles și ne vom bucura de un pahar de Prosecco. Sâmbătă conacul se deschide la ora 13, iar duminică la 12.

 

 

 

Concert de orgă

 

Nu este primul concert de orgă din București, însă suntem sigure că va fi la fel de frumos ca la celelalte. În această duminică, în catedrala Sfântului Iosif îl poți asculta pe Eduard Antal  interpretându-i pe Maurice Durufle, Alfred Mendelsohn, Helmut Plattner, Eric Satie și Cesar Franck. Îți garantăm că nu vei rămâne dezamăgită.

 

 

 

Viata privată și practici sociale în Epoca de Aur

 

La Postmodernism Museum te așteaptă o călătorie extrem de captivantă înapoi în timp. „Cercetarea și expoziția reprezentării erotismului și sexualității în cultura vizuală din perioada comunistă a Epocii de Aur marcată de politicile lui Nicolae Ceaușescu, explorează bogatul dialog vizual între multiple aspecte precum: putere, politica pronatalista, familie, tabuuri, permisivitate, cenzură, ilegalitate, plăceri intime și libertăți.” 

 

 

 

Mircea Vintilă în grădină la Muzeu

 

Cum sună o vizită la Muzeul Național al Literaturii Române? Dar dacă e acompaniată de muzică? De muzica lui Mircea Vintilă? Dacă îți sună la fel de bine cum ne sună și nouă, ne vedem pe 7 august, la ora 19, la muzeu. „Am acceptat să vin în grădina Muzeului Național al Literaturii Române cu gândul la Poezie, la bucuria de a mă întâlni cu oameni frumoși.” a spus Mircea Vintilă. Prin urmare, și noi suntem mai mult decât entuziasmate.

 

 

 

Reducerile continuă

 

Poate că evenimentele vin și pleacă, însă reducerile Iutta de până la 40% continuă. Noi ne-am gândit ce doruri s-ar potrivi cu evenimentele de mai sus. Le găsești pe toate pe www.iutta.ro, la preț redus, bineînțeles.

 

Hawk

Hawk este oricând gata de o plimbare, așa că e partenerul ideal pentru un treasure hunt. Mai mult ca sigur te va ajuta să găsești indiciile potrivite. Poți să-l asortezi cu o pereche de pantaloni comozi, de vară, niște espadrile și un aparat de fotografiat, ca să fii sigură că nu pierzi nimic de pe strada Armenească.

 

 

Borseta Primăvară Eternă

 

Ingredientul secret al unui picnic reușit? Borseta Primăvară Eternă. Ușor de asortat, comodă și jucăușă, această borsetă nu poate lipsi de la picnic. În plus, merge prea bine cu rochiile de vară ca să o lași acasă.

 

 

Geanta Steaua Nordului

 

Elegantă și subtilă, geanta Steaua Nordului este întocmai ceea ce are nevoie ținuta pe care o vei purta la concertul de orgă. Pentru efectul maxim, îți recomandăm să o asortezi cu un portofel Iutta. Care e preferatul tău?

 

 

Polaris

 

La muzeu și la concert mergem cu Polaris. De ce? Pentru că se potrivește de minune cu acest eveniment (dar și pentru că îi place mult muzica).

 

 

 

Balerinii din piele brodată

 

Balerinii Iutta merg la oricare dintre evenimentele despre care am vorbit mai sus. (ca să vezi cât de ușor se asortează!) Noi, însă, îi recomandăm pentru plimbarea prin Epoca de Aur. Tu ce crezi?

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi