Fashion Diary, Noutati

Ținutele verii la Summer Well 2018

August 6, 2018
read time: 4 min

Prima piesă pe care am auzit-o de la The Kooks mi-a lăsat întipărit în minte versul „Do you want to go to the seaside?”. Mereu răspunsul era DA, însă acum, în loc de mare, mergem la … Summer Well! De pe 10 până pe 13 august ne găsiți la Domeniul Știrbei, cel mai probabil cu un Aperol Spritz în mână și cu mult chef de distracție.

 

 

 

Bineînțeles, partea noastră preferată din pregătirile pentru festival sunt ținutele. Tocmai de aia avem și o colecție capsulă cu doruri speciale pentru Summer Well. Noi am pregătit mai multe opțiuni care să meargă pe ritmurile lui Bastille și Justice.

 

Picnic la festival

 

 

Anul acesta festival începe pe 10 august cu o seară de picnic acompaniată de Rhye și Orchestra Simfonică București. Deja ne imaginăm plimbându-ne pe lângă lac, pe sub luminițe, într-o rochie de mătase naturală simplă, lungă. La picnic noi ne asortăm cu borseta gri Summer Well pe care de abia așteptăm să o purtăm din nou.

 

#joyofwearingiutta la Summer Well

 

 

 

Pe 11 august porțile se deschid la ora 12 și noi vom fi acolo, gata să explorăm fiecare colțișor din Domeniul Știrbei. Suntem foarte curioase să vedem ce surprize ne-au pregătit organizatorii în acest an, ce delicii putem gusta și, mai ales, cu ce oameni ne vom împrieteni. Tocmai de aceea, în prima jumătate a zilei, ne „echipăm” cu rucsacul Sabasioz, un aparat foto și o pereche de Converse. O ținută comodă și cool e perfectă pentru a intra în spiritul de festival. Ce spui de tricoul cu Mathilda?

 

 

Dor de festival

 

 

Sâmbătă seara, Cigarettes after Sex, în combinație cu toată atmosfera de la Summer Well, ne găsește pline de dor. Tocmai de aceea ne-am pregătit cu Dor de Oltenia. O asortăm cu o rochie vaporoasă, lungă, cu șliț la spate, dintr-un imprimeu floral subtil. Bineînțeles, deja am stabilit că facem noapte albă la after party-ul cu cei de la nicecream.fm, așa că ne-am ales o pereche de sandale comode. (dar foarte chic, nu?)

 

 

Ritmurile verii

 

 

 

Am stabilit deja că aproximativ 4 ore de somn și câteva cafele ne vor fi de ajuns ca să ne putem bucura la maxim de ultima zi de Summer Well. Entuziasmul nostru sigur ne va da energie să ajungem cât mai devreme duminică înapoi la festival. Ne-am construit toată ținuta în funcție de plicul fucsia Summer Well și suntem chiar mândre de outfit-ul nostru. Ne-am îndreptat atenția spre accesorii, așa că am ales o pereche de ochelari de soare rotunzi, o pereche de cercei oversized, tot rotunzi, multe brățări care se asortează cu nuanțele plicului și un ruj mov închis. Ce părere ai?

 

 

Pași cu bucurie

 

 

În ultima seară de festival ne îmbrăcăm după tendințele verii: fustă 3 sferturi, plisată, bicoloră, un top negru cu multe barete și pantofii cu broderie Regina Maria. Ne place să fim elegante, așa că ne-am decis că acesta este cel mai bun moment să combinăm eleganța cu spiritul de festival. Ne place mult această ținută, însă nu așteptăm cu nerăbdare să o purtăm. De ce? Pentru că atunci se va termina Summer Well!

 

Capsula Summer Well

 

Dacă nu te-ai convins că iubim acest festival, aruncă un ochi peste celelalte produse pe care le-am creat cu mare grijă și atenție, special pentru Summer Well.

 

 

Borsetă fucsia Summer Well

 

 

 

Plic gri Summer Well

 

 

 

Borsetă roșie Summer Well

 

 

 

Plic Roșu Summer Well

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi