Fashion Diary

Care sunt culorile sezonului rece 2018?

September 4, 2018

Ca în fiecare an, tristețea că s-a terminat vara durează cam o zi, până când ne dăm seama că urmează să ne bucurăm de toamnă. Iar acum suntem chiar entuziasmate! Bineînțeles, a venit momentul să ne schimbăm garderoba, să aflăm ultimele trenduri și să ne purtăm hainele de care n-am profitat la maxim anul trecut. Cu ce începem? Cu culorile sezonului, normal!

 

Ce culori se poartă în toamna 2018

 

În fiecare nou sezon, Institutul Pantone Color lansează Pantone Fashion Color Trend Report, o imagine de ansamblu a culorilor care sunt în preferințele designerilor de modă de top care apar la London Fashion Week. Deci, culorile care vor fi în trend în următorul an. Începem cu paleta clasică, cu culori precum Quiet Gray, Meerkat și Sargasso Sea. (Nu ți se par cunoscute?)

Ne plac mult culorile de anul acesta, mai ales datorită faptului că sunt atât de expresive și reușesc să surprindă originalitatea și creativitatea designerilor. De la Pink Peacock, un roz dramatic și experimental, până la Ceylon Yellow, un galben spicy și exotic, paleta cromatică a anului 2018 este foarte îndrăzneață.

 

 

 

Doruri în nuanțele toamnei

 

Ca să nu spui că ne place ceva doar pentru că e la modă, la Iutta avem deja o mulțime de genți, accesorii și încălțăminte în culorile sezonului rece din anul acesta. De abia așteptăm să le purtăm pe toate!

 

Geanta rotundă Polaris 

Chit că zici Red Pear, chit că zici Polaris, tot una e. De fapt, Red Pear un are steaua Nordului pe ea. Știam deja că geanta Polaris se află în trenduri (pentru că anul acesta se poartă gențile rotunde), culoare vine ca o confirmare a frumuseții ei. Și ne bucurăm tare mult!

 

 

Rucsac din piele brodată Ghid al Nordului

De acum înainte nu o să mai spunem că rucsacul Ghid al Nordului e bleumarin, ci Sargasso Sea sau Pantone 19-4031. Probabil Sargasso Sea. Așadar, poți să-ți comanzi propriul tău rucsac din piele în nuanța Sargasso Sea direct de pe www.iutta.ro. Yey!

 

 

 

Ghete din piele cu broderie Polaris

Anul acesta ne asortăm ținutele de toamnă cu ghetele Polaris, accesoriul perfect al acestui sezon. Făcute din piele de o culoare timeless soft gray și brodate cu steaua Nordului, ghetele noastre se încadrează în trendurile anului 2018 fără niciun dubiu.

 

 

 

 

Borsetă roșie Steaua Polară 

Valiant Poppy este culoare borsetei brodate Steaua Polară și, totodată, una dintre culorile preferate ale creatorilor de modă internaționali în acest an. Suntem super entuziasmate, mai ales că știm deja câtă senzație face draga noastră borsetă.

 

 

Portcard din piele Jay

Se pare că portcardurile Jay urcă direct în topuri. În nuațe de Tofu și Almond Buff, aceste accesorii sunt ideale pentru un cadou special celor dragi sau chiar pentru un mic răsfăț propriu. Ce zici?

 

 

 

Rucsac Puffin

Nu aveam cum să îl lăsăm pe Puffin înafara acestui top. Noi îi spunem portocaliu, alții în spun Russet Orange, dar tot ceea ce contează este că transmit același lucru: bucurie. Revin cu pozele cu Puffin și pumpkin latte cât de curând posibil!

 

 

 

Pantofii roșii Măiastra

 

Până vine vremea de ghete, o luăm la pas cu pantofii roșii cu broderie Măiastra. Am spus roșii? Scuze, voiam să zicem Valiant Poppy. Ești pregătită de culoarea îndrăzneață a acestui anotimp?

 

 

 

Geanta Fleur de Lys și Imperial, cu motive brodate baroque

Știai că toamna aceasta lansăm online colecția Dor Regal? Până atunci, ne lăudăm cu minunatele noastre genți din piele într-o nuanță intensă și sugestivă de albastru-verde, denumită de profesioniști drept Quetzal Green. De abia așteptăm să-și găsească purtătoarea de dor!

 

 

Acum că știi sigur ce se poartă anul acesta, e momentul să te răsfeți pe www.iutta.ro și să îți găsești dorurile preferate în magazinul nostru online.

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi