Folclor în jurul lumii

Iutta introduce folclorul românesc la HOMI Milano

September 15, 2018

Atunci când dorul de ducă ne poartă departe ajungem în … Milano! Weekendul acesta suntem plecate într-o călătorie în frumoasa Italie, alături de dorurile noastre, bineînțeles. Ce facem aici în afară de a degusta mâncarea lor vestită?

HOMI Milano

HOMI este un târg dedicat lifestyle-ului, iar anul acesta își propune să exploreze trecutul și viitorul – ce loc mai bun pentru accesorii cu broderii tradiționale și design contemporan? Peste 1,500 de branduri își expun ultimele colecții în fața unui public internațional și noi facem parte dintre ei! Evenimentul este împărțit în categorii foarte diverse, de la parfumuri și îngrijire personală, cadouri și evenimente, și până la hobby și muncă, wellness, modă și bijuterii. 

 

Târgul abordează teme multiculturale și oferă vizitatorilor o călătorie dinamică, plină de culoare și noutăți, iar nouă ne place la nebunie. Este locul perfect pentru a fi inspirat și a cunoaște oameni pasionați de frumos. 

Iutta la HOMI Milano

E o mare bucurie să ne aflăm în capitala modei cu ocazia HOMI, mai ales când orașul este în plină pregătire pentru Milano Fashion Week. Avem multe purtătoare de dor aici și am avut deja plăcerea să ne întâlnim cu câteva dintre ele la târg.

În timp ce scriem suntem înconjurate de gențile, pantofii și accesoriile voastre preferate. Într-un final, ne-am dat seama că n-ar trebui să fie o decizie atât de grea, mai ales că voi v-ați spus deja cuvântul de mai multe ori. Polaris, Steaua Nordului, Magpie, plicul Silver Spoon și rucsacul Dor de Ducă sunt doar câteva dintre creațiile care pot fi admirate până luni 17 Septembrie la pavilionul 9, standul M20. Avem și o surpriză, bineînțeles: linia nouă de pantofi și ghete din colecția Dor Regal, expuse în premieră aici! 

Noi ne reîntoarcem în lumea designului, dar promitem să urcăm încălțămintea de toamnă cât de curând în shop-ul online.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi