Business pe tocuri, Fashion Diary

Trendurile toamnei 2018: paltoane, trenchuri și geci

October 2, 2018

Tocmai ne-am întors de la săptămână modei în Milano (despre care o să-ți spunem mai multe în curând!) și suntem pline de inspirație și entuziasm. Ce noroc că a venit toamna și putem să ne schimbăm garderoba! Astăzi împărtășim cu tine câteva dintre cele mai trendy paltoane și haine de toamnă, cum să le porți și, bineînțeles, cu ce doruri se asortează.

 

Palton stil militar și Dorul de Oltenia

 

Acest palton din lână cu accente militărești este perfect pentru sezonul rece. Modelul oversized, gulerul „exagerat” și carourile largi se asortează de minune cu Dorul de Oltenia, o geantă cu imprimeu subtil, dintr-o piele fină, deschisă la culoare. Pentru un efect wow, noi am recomandat o pereche de botine cu tentă argintie și toc roșu. Desigur, o pereche de ghete joase ar merge la fel de bine. Nu crezi?

 

 

Haină din denim

 

Știm prea bine că denim-ul este foarte la modă de câțiva ani și că pe piață au apărut tot felul de lucruri din denim (genți, pantofi, accesorii, costume business). De data aceasta noi ne rezumăm la gențile din piele, însă neapărat împreună cu acest trench din denim. Din păcate încă nu am pus mână pe el, așa că putem doar să visăm. Oricum, primul nostru gând a mers în zona de sport-casual, cu geanta Magpie portocalie și o pereche de sneakers comozi, să ne putem plimba toaaată ziua. Tu cum l-ai asorta?

 

 

 

Trench din reiat

 

 

 

 

Din franțuzescul rayé a apărut reiatul și, totodată, haina despre care scriem acum. Inspirată din anii 60-70, Alexa Chung ne-a dat pe spate. Deja ne imaginăm într-un film cu Anita Pallenberg sau la un concert de-a lui Patti Smith. Nu știm exact de ce, dar această haină ne-a amintit instant de geanta din piele capuccino ETA. O fi din cauză că poate fi purtată atât ca geantă de laptop cât și ca geantă de zi, întocmai cum trench-ul nostru poate fi asortat în o mulțime de stiluri. Oricum, pe lângă geanta brodată nu trebuie să lipsească pantofii negri Măiastra și o pereche de ochelari negri. De abia așteptăm să purtăm acest outfit!

 

 

 

 

Cobalt blue

 

 

O să o spunem de la început: ne-am îndrăgostit iremediabil de acest palton! Silueta atât de simplă, cei doi nasturi și culoarea vibrantă strigă a must-have. Fără doar și poate, trebuie asortat cu geanta rotundă Polaris. Pe noi look-ul ne-a dus într-o zonă mai french, așa că nu ne-am putut abține să nu punem și o beretă perfectă pentru zilele de toamnă. Așa-i că-i minunat?

 

 

 

 

Geaca și Dorul de Ducă

 

 

 

Câte dintre noi nu avem dimineți în care tot ce ne dorim este să ne îmbrăcăm rapid în ceva confortabil, dar care să și arate bine? Pentru momentele de acest gen noi am găsit soluția: o geacă oversized care fie poate fi strânsă în talie, fie nu, dintr-o culoare care iese în evidență și incredibil de ușor de asortat. Rucsacul Dor de Ducă cu ale sale imprimeuri vin în completarea ținutei cu mici detalii jucăușe. Ce drăguț!

 

 

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi