Fashion Diary, Meet the designer

Cele mai cool colecții de la Săptămâna Modei SS19

October 8, 2018

Ți-am povestit deja cum a fost pentru noi experiența Milano Fashion Week. Oricât de mândre ne-am simțit, nu putem ignora toate show-urile care au avut loc în marile capitale ale modei în această perioadă. Noi am ales câteva dintre prezentările noastre preferate.

 

Dolce & Gabbana

 

Carla Bruni, Eva Herzigova, Helena Christensen, Karen Elson sunt doar câteva dintre marile modele care au defilat purtând ultima colecție Dolce & Gabbana. Ba chiar a defilat și nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer. (Talk about class!) Fără niciun dubiu, a fost un show extrem de reușit.

 

 

 

 

Chanel

De câte ori nu te-a apucat dorul de mare? Ei bine, există și opțiunea de a aduce marea la tine. Ori cel puțin asta a făcut Karl Lagerfeld la Paris Fashion Week. Vorbim despre modele care au defilat cu pantofii în mână, pălării oversized, costume de baie și curele cu logo-ul Chanel. Bineînțeles că elementele definitorii pentru Chanel au fost prezente. Tare mult ne-ar fi plăcut să fim acolo!

 

 

 

Marni

De ce ne-a cucerit Marni? Pentru că e o colecție cu spirit, cu pasiune, o colecția care are o amprentă puternică. Am văzut-o la Milano și ne-a impresionat prin culori, dar și prin tehnică. Ce părere ai?

 

 

 

Louis Vuitton

 

Adorăm tradițiile și trecutul, însă Louis Vuitton ne-a cucerit cu colecția futuristică prezentată la Paris. Ceea ce e și mai interesant e faptul că piesele vestimentare nu merg în aceeași direcție, și totuși construiesc un întreg impecabil. În plus, noi credem că s-ar asorta de minune cu dorurile Iutta. Nu-i așa?

 

 

Burberry

Când vorbim de Burberry, nu avem cum să nu ne gândim la Londra. Chiar acolo a avut loc prezentarea colecției lor de primăvară 2019, una care ne-a plăcut incredibil de mult. Multă lume era curioasă să vadă cum se va descurca italianul Riccardo Tisci și dacă va reuși să surprindă esența britanică a brandului, însă clar nu a dezamăgit.

 

 

Givenchy

 

Da, da, da! Asta am spune dacă cineva ne-ar întreba dacă ne-a plăcut apariția Givenchy la Paris. Clare Waight Keller a intitulat această colecție „I am your mirror” (Eu sunt oglinda ta), ca un tribut al feminității combinate cu masculinitatea. Abordarea modernă și detaliile pieselor au fost un succes total. Și nu e greu de înțeles de ce.

 

 

Balenciaga

 

De la futurism înapoi la 80s. Iar călătoria e superbă! Anul acesta Balenciaga nu a surprins, pentru că deja era de așteptat să aibă o apariție atât de puternică. Cu siguranță am purta piesele lor. Tu nu?

 

 

Hermès

 

De ce iubim noi atât de mult Fashion Week? Pentru că ne aducem aminte cât de importantă și frumoasă este diversitatea. La fel face și colecția Hermes, prin abordarea lor sport, dar elegantă. Nota 10.

 

 

Elie Saab

 

De mult Elie Saab e în topul preferințelor noastre. O urmărim pe Instagram și eram nerăbdătoare să-i vedem ultimele creații. Cum era de așteptat, n-a dezamăgit. Deși sezonul floral pare a trece imediat, Elie Saab a îndrăznit să-și axeze întreaga colecție pe … flori! 50s, 70s, 80s și flori. Lipsea o geantă din Nu-mă-uita și era perfect!

 

 

Celine

 

Deși nu spunem asta foarte des (aproape deloc) OMG! Glam rock, party-girl, masculine-meets-feminine – pe asta se bazează filmul care ar trebui să se inspire din colecția Celine prezentată la Paris. Culorile închise, predominant negru, și piesele din piele au arătat fan-tas-tic.

 

 

Isabel Marant

 

Chiar de curând am scris într-un articol că denim-ul se menține pe poziții în topurile modei. Avem acum încă o dovadă, colecția Isabel Marant. Cu tente 80s, disco, publicul a fost foarte receptiv la denim. Iar noi ne bucurăm. P.S.: Preferatul nostru e cel roz!

 

 

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi