Cufărul Iutta, Uncategorized

Recomandările Iutta. Evenimente în București

October 12, 2018

Știi că am fost la Milano ( business AND pleasure) și că am luat o scută pauză de la obișnuitele noastre ghiduri cu evenimente în București. Acum am revenit și suntem super super entuziasmate de ce ne așteaptă săptămâna următoare!

 

Diploma 2018

 

Începem cu o vizită în cartierul creativ. Am mai fost la Diploma și tocmai de aceea putem să recomandăm din toată inima acest eveniment. Anul acesta se desfășoară pe parcursul a 10 zile, între 5 și 14 octombrie, la Casa Dacia, deci mai e puțiiin timp. Neapărat trebuie să mergi și la TASTEmakers x DIPLOMA Party, pe 13 octombrie. Avem noi niște surse secrete care au zis că o să fie super!!

 

 

 

Black Sea Arts Festival 2018

 

Anul acesta are loc a doua ediție a Black Sea Arts Festival. A început ieri și se termină duminică, deci pregătește-te de un weekend full. Festivalul ne aduce aproape diverși artiști din Ucraina, Rusia, Moldova, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Turcia, Bulgaria și România prin proiecții de filme artistice și documentare, expoziții de foto – video și pictură, dezbateri și Q&A-uri, teatru, concerte, workshop-uri și proiecte de arhitectură. Noi plănuim să mergem în curând la proiecția de film Gloria (Slava), la Deschis Gastrobar. Ne vedem acolo?

 

 

Expoziție Games and Politics

 

Am aflat de această expoziție acum o lună, am trecut-o în calendar imediat și am regretat că nu am putut ajunge la deschidere, pe 5. Vestea bună e că durează până pe 21, la noul institut Goethe. „18 jocuri video (16 care pot fi jucate și două în versiunea „Let’s Play“) îi invită pe vizitatori să joace și să reflecteze asupra rolului jocurilor. Ele sunt completate de trei documentare pe această temă. Jocurile abordează, în plan artistic, tematici precum critica mijloacelor media, migrația, raporturile de putere, rolul sexelor și militarismul.” Nouă clar ne-a atras atenția.

 

 

 

 

Festivalul Național de Teatru  

 

Facem o mică excepția de la regulă și îți prezentăm un eveniment care începe peste o săptămână, pe 19 octombrie și ține zece zile.  Festivalul Național de Teatru ne aduce o mulțime de piese de teatru care trebuie vizionate fără doar și poate. Printre ele se numără Incredibila și trista poveste a candidei Eréndira și a bunicii sale fără suflet, de Gabriel García Márquez –– Regia: Yuri Kordonsky, unde am fi vrut să ajungem din toată inima. Partea proastă este că e deja sold out. Printre piesele la care se mai găsesc locuri recomandăm Migraaaanți sau Prea suntem mulți în aceeași barcă, de la Teatrul Tomcsa Sándor Odorheiu Secuiesc, Regele moare, de la TNB și Disputa, de la Teatrul Nottara. Grăbește-te să prinzi bilet!

 

 

Girls’ WEEK | A Dance Intensive for the Ladies

 

Orice începe cu Girls Week trebuie să fie bun. Așa credem că este și acest curs intensiv de… dans. Artizthick a pornit această inițiativă pentru a celebra feminitatea. Astfel, ai parte de 3 cursuri de dans/zi, înveți bazele celor mai feminine stiluri de dans: Dancehall, Vogue, Waacking, cu bonus: stretching class, hip hop class, heels. Primești și un goodie bag cadou de “admitere” la final de modul din partea L’occitane si Batiste și o șansă de a petrece mai mult timp cu prietenele tale. Drăguț, nu?

 

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi