Fashion Diary, Folclor în jurul lumii

Dorurile Iutta la Milano Fashion Week SS19

October 5, 2018
read time: 4 min

Chiar dacă ne-am întors de la Milano, încă suntem în acea stare feerică pe care o simți mereu în Italia, și mai ales atunci când e Fashion Week. Am văzut-o pe Gigi Hadid în acea faimoasă bubble dress, am vizionat show-ul de la Prada în timp ce stăteam pe scaune 90’s și ne-am purtat mândre dorurile pe străzile pline de fotografi și, desigur, fashioniste.

 

Steaua Nordului ne-a călăuzit la Milano

 

Primele două zile la Săptămâna Modei au fost un deliciu total! Moncler au organizat o expoziție 3D care ne-a plăcut la nebunie, aproape de Porta Romana, cu instalații video în care hainele se descompuneau pentru ca mai apoi să se reasambleze. Tot în prima zi geanta Steaua Nordului a atras toate privirile. Cum a ajuns acolo?

 

 

 

 

Din pasiune pentru românesc și admirație pentru tot ce e frumos, Cristina Cândea s-a plimbat pe străzile aglomerate din Milano purtând cu mândrie geanta brodată Steaua Nordului. Asortată cu un costum gri și o pereche de pantofi cu berete roșii, outfit-ul ei ne-a cucerit total.

 

 

 

Fashion Week prin filtrele Instagramului

 

Ne-am obișnuit deja să vedem călătoriile dorurilor noastre pe Instagram (mai ții minte de Magpie și Puffin?). Anul acesta, a venit rândul lui Polaris! Gabriela Atanașov, ori așa cum o știm cu toții, Sweet Paprika, a avut grijă să ne țină la curent cu fiecare pas. Bineînțeles, ținuta ei ne-a fermecat instant (și nu doar pe noi, suntem sigure).

 

 

 

Detaliile contează și probabil fashionistele sunt cele mai conștiente de asta. Tocmai de aceea Gabriela ne-a bucurat când s-a entuziasmat de brațară cu motive brodate Copacul Vieții. După cum vezi și tu, arată super!

Sneak Peak din colecția Dor Regal

 

Știm că toate purtătoarele noastre sunt extrem de curioase de lansarea online a noii colecții Dor Regal și ne bucurăm de fiecare dată când ne scrieți și ne întrebați despre asta. Și ca să vă dăm o veste bună, motivele baroque pe care le-ați apreciat atât de mult (la aniversarea de 5 ani Iutta și la End of Summer Sale Party) au fost de asemenea prezente la MFW. Alături de Sweet Paprika și outfit-urile ei incredibile, geanta din piele galbenă brodată s-a bucurat de atenție și apreciere.

 

 

 

Și pentru că ne place să vă bucurăm, mai avem o veste bună: în curând (chiar în curând) lansăm toaaate produsele din colecția Dor Regal pe www.iutta.ro. Yey!

 

 

Streetstyle la MFW

 

Bineînțeles, printre marile noastre plăceri (pe lângă gelatto și pizza) au fost ținutele pe care le-am văzut și care ne-au fascinat fie prin îndrăzneala lor, fie prin ingeniozitate. Și cum n-am putut să le vedem pe toate, am avut grijă să ne ținem la curent prin Instagram. Am ales și câteva dintre preferatele noastre (deși am mai fi avut încă cel puțin o mie de preferate).

 

HOMI Milano

 

Pentru că au avut loc unul după altul (și în caz că te întrebi cât de mult am stat la Milano) vrem să-ți aducem aminte că am fost prezente și la HOMI, un târg dedicat lifestyle-ului. Și acolo ne-am etalat câteva dintre dorurile din Dor Regal și putem să ne mândrim că au fost extrem de apreciate. Tot ce mai rămâne de spus după această aventură este că de abia așteptăm să ne întoarcem în Milano, normal!

 

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi