Meet the designer, Noutati

Iutta merge cu reduceri de 50% la Half is free în Cluj

October 19, 2018
read time: 3 min

Octombrie este luna veștilor bune! Am început, după cum bine știi, cu mult așteptata lansarea în online a colecției Dor Regal, iar acum continuăm cu … Half is free. Dorurile tale preferate te așteaptă la jumătate de preț.

 

Când, unde, cum?

Ne pregătim de o excursie într-un loc tare drag nouă, în frumosul oraș Cluj Napoca. Săptămâna viitoare suntem prezente la Half is free, pe 27 octombrie, sâmbătă. Venim cu dor la Cluj Hub de la ora 10 până la 19, alături de produsele tale preferate Iutta, toate reduse cu 50%. Suntem super entuziasmate și te așteptăm să ni te alături!

 

 

Ce?

Așa cum te-ai obișnuit, Half is free înseamnă autenticitate. Fiecare produs pe care îl aducem alături de noi are propria amprentă, e unic în felul lui și e ediție limitată  (atât de limitată încât nu poate fi găsit unul identic nicăieri în lume!). Asa cum te-am obisnuit, poarta calitatea superioara a pielii naturale brodate manual . Ele pot avea mici imperfecțiuni, însă știm deja că perfecţiunea se măsoară în imperfecţiune. De asemenea, multe dintre ele sunt samples sau produse pe care le-am folosit în photoshootings, adică cele care sunt deja faimoase.

 

 

 

Poți descoperi chiar și produse pe care nu le mai găsești în magazinul online, cum ar fi Geanta din piele brodată crem Magie pastelata, Geantă plic cu două fețe si multe altele. Așa că vă așteptăm sâmbătă cu doruri care mai de care, în număr limitat.

Ne vom aduce la înaintare portofelele din piele naturală crem,  roșie și gri. Fiecare poartă brodat simboluri tradițional românești încărcate de semnificații mistice. Dacă sunteți o persoană cu un stil de viață aglomerat, purtați mereu Coarnele Berbecului, un simbol al forței, al energiei vitale și al succesului.

 

 

 

Unii din cei mai iubiți pantofi Iutta iau drumul către Cluj. Da, vorbim despre inspiraționalii Pantofi din piele cu broderie Copacul Vieții.  Dupa cum v-am obișnuit, fiecare produs poartă o poveste specială, ca o ușă către cultura veche. Copacul vieții este un simbol complex, asociat cu toate cele patru elemente primordiale: apă, aer, pământ și foc. Rădăcina sa săpa adânc solul, trunchiul brăzdează înaltul cerului, ramurile își iau energia vieții de la soare, frunzele o asimilează, iar fructele oferă această putere celui ce le gustă. Astfel, odată puși în picioare, acestia îți voi oferi fluiditate pentru a trece printre obstacole fără să le atingi, pașii spre reușite vor fi mai ușori, îți vor conferi stabilitate și siguranță, iar de asemenea, vei radia putere si energie.

 

 

O altă surpriză

 

Da, nu ne mai săturăm de surprize. Tocmai de aceea venim la Half is free cu produse sample sau prototipuri din noua colecția Dor Regal.  Fii printre primele care ne poartă motivele baroque brodate in piele, toate, bineînțeles, la jumătate de preț.

Pe langă culorile intense ale rucsacului din piele naturală Vivaldi, ale genții bicolore Amarilis și ale genții din piele brodată Imperiala, va fi prezentă si geanta din piele naturală neagră Auratum, ce nu se află încă pe site. Fii prima care poartă povestea celei mai pure forme a crinilor. Sinceritatea redată prin culoare, măreția transmisă prin broderia intens conturată sunt elementele ce fac din Auratum un accesoriu dorit. Creat din piele naturală, compartimentat astfel încât să-ți ofere spațiul perfect, creația te va face să fii mai generoasă cu tine însuți și cei din jur.

Te așeptăm să te răsfeți românește cu piesele tale statement favorite la un preț special. Ne vedem la Cluj, Iuttas, cu voie bună și chef de shopping incepând cu ora 10!

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi