Cufărul Iutta

Magia Iernii Alină cu Până la 40% Condurii Iutta

November 29, 2018

Ah, decembrie! Fie că oftăm cu Bacovia, privind cum afară ninge, fie că profităm de ocazia perfectă pentru a ne împrospăta garderoba, trebuie să recunoaștem că luna ce urmează este, poate, cea mai specială din an. Stând lângă fereastră încețoșată de răsuflarea noastră caldă și ceștile de ceai aburinde, privim cum zăpada se așterne peste Bucureștiul drag și ne gândim deja la sărbători.

Găsește cizmele Polaris aici!

Noi mereu am simțit că magia iernii începe să descindă odata cu sărbătoarea Sfântului Andrei, ocrotitorul României. Superstițiile spun că în această noapte, granița dintre lumea noastră și cea a spiritelor este teribil de subțire, anticipând luna decembrie care este una aparținând în întregime luminii. De la lupi ce vorbesc în profeții la tocuri unse cu usturoi, oamenii din popor au gândit fel de fel de moduri pentru a se încredința că vor rămâne norocoși și în următorul an.

Găsește pantofii albi Măiastra aici!

La Iutta, însă, nu avem nevoie de fire de busuioc sub pernă sau alte zarzavaturi. Știm că dorurile noastre sunt pline de noroc, adevărate talismane, fiecare cu un simbol anume brodat pentru a se potrivi exact purtătoarei lui. Nu numai asta, dar odată ce am întors pagina calendarului, ne-am dat seama că Moș Nicolae va ajunge pe la caselor celor care au fost cuminți în doar câteva zile. Una peste alta, am știut că trebuie să punem la cale ceva special, așa că am decis să alinăm toți condurii de pe www.iutta.ro cu până la 40%, pentru a ne asigura că fiecare purtătoare Iutta va avea ghetuțele pregătite. Sau pantofii. Sau balerinii. Fiecare cu ce i se potrivește mai bine. Tot ce aveți de făcut este să vă alegeți condurii preferați, să-i adăugați în coș, iar curierul va aduce coletul cât de repede (să sperăm că până de Moș Nicolae).

Găsește ghetele Polaris aici!

 

Știm că multe dintre voi deja pregătesc cadourile și că este tare greu să alegeți, așa că vă lăsăm câteva dintre recomandările noastre preferate:

Găsește cizmele Măiastra aici!

Prima recomandare nu ar trebuie să fie o surpriză pentru nimeni. Perfecte pentru iarnă, cizmele până la genunchi Iutta sunt lucrate din cea mai moale piele care se va adapta cu vremea oricărei purtătoare. Create cu un calapod lat pentru a asigura comfortul, mai ales în timpul iernii, acestea vin în două culori – negru și maro – ambele ușor de asortat oricărei ținute. Noi nu credem că trebuie să sacrificăm stilul pentru comfort așa că am brodat cizmele cu simbolul Pasării Măiastra astfel încât să vă poarte mai mult noroc decât orice leac din popor și să vă inspire prin feminitatea și independența zborului ei.

 

 

Găsește pantofii Regina Maria aici!

Ați auzit vreodată de zicala “să faci iarna car și vara sanie”? Ei, noi spunem că același principiu îl putem aplica și când vine vorba de cumpărături. Broderia Regina Maria este un simbol al puterii feminine exprimate cu eleganță și delicatețe, perfectă pentru a fi brodat pe o pereche de pantofi stiletto. Deși pot părea buni doar pentru ocazii speciale la prima vedere, adevărul mărturisit de purtătoarele Iutta este că sunt foarte comozi, în special datorită pielii de calitate, flexibile și fine, și a calapodului generos.  Sigur Moșul nu se va supăra că nu sunt ghetuțe atunci când va vedea acești conduri făcuți cu suflet.

Și pentru că sărbătorile sunt atât de aproape, trebuie să recomandăm și o pereche roșie, numai bună pentru petrecerea de Crăciun sau de Anul Nou. Roșul vibrant și plin de energie este temperat de grația broderiei Pasărea Măiastră, iar tocul gros și materialele de calitate fac din purtarea acestor pantofi o adevărată placere.

Găsește pantofii roșii Măiastra aici!

Ce-ar putea fi mai norocos decât un dor brodat cu dragoste?

 

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi