Fashion Diary

Cum Să Porți: Un Dor Pentru Fiecare Ocazie

December 7, 2018

Într-o lume perfectă, ar exista o geantă care să fie mare și încăpătoare, dar în același timp mică, ușoară și ușor de purtat. Ah, și s-ar mai asorta și cu orice ținută, oricât de simplă sau extravagantă. Dar pentru că nu trăim într-o astfel de lume, cine poate să spună că nu suntem rezonabile atunci când avem nevoie de o geantă pentru fiecare ocazie? Și pentru că la Iutta credem că trebuie să te înconjori doar de lucruri care îți aduc bucurie, astăzi vorbim despre câteva doruri care nu trebuie să lipsească din colecția ta.

Găsește geanta Funkia aici!

Prima geantă este și cea mai evidentă: geanta de birou. Aceasta trebuie să fie o culoare neutră, ideal negru, crem sau bordo, pentru a se asorta ușor cu orice ținută atunci când ai amânat alarma de prea multe ori și nu ai nici măcar o secundă de pierdut pentru a verifica în oglindă dacă într-adevăr totul e în regulă. Acelea sunt zilele all-black. În plus, trebuie să fie și încăpătoare astfel încât să ai unde să arunci laptopul și portofelul înainte de a ieși pe ușă. Geanta Funkia îndeplinește toate aceste cerințe (și este disponibilă și pe negru sau crem). Ea este brodată cu un motiv floral, inspirată de crinul cu același nume, și florile lui albe și parfumate. Fie că îți dorești să o porți lejer pe umăr, sau elegant pe braț te vei putea bucura întodeauna de broderia unică și subtilă care îi oferă motive să iasă în evidență și să aducă un plus de eleganță ținutelor tale (oricât de rapid încropite).

Găsește rucsacul Vivaldi aici!

Pentru cele cu spirit activ, rucsacul Vivaldi îndeplinește toate cerințele de mai sus, este încăpător și ușor de asortat, însă este și foarte practic datorită bretelelor ajustabile. El poate fi atât o geantă elegantă, din piele fină și brodată cu un motiv baroc de inspirație regală, cât și un ruscsac pentru zilele care nu se termină după ce pleci de la birou. Poți lua cu tine liniștită și hainele pentru sală sau o carte serioasă de citit în metrou, fără să-ți faci griji că nu va încăpea.

O geantă de seară nu trebuie să fie niciodată plictisitoare. Fie că impresionează printr-o culoare deosebită sau prin detaliile realizate cu migală, aceasta este făcute pentru a impresiona. Atunci când vine vorba de ținute, noi mereu spunem less is more. Cu cât mai simplu, cu atât mai bine. O rochie neagră sau o cămașă albă cu pantaloni palazzo vor fi întotdeauna mai eleganți decât ținute ce încearcă să încorporeze jumătate din dulap. E bine de știut, însă, că accesoriile trebuie să iasă în evidență atunci. Bijuterii supradimensionate și o geantă ca Fleur de Lys sunt perfecte pentru o ocazie deosebită. Culorile bogate, pielea fină și motivul crinilor imperiali dau o aură regală acestui dor brodat.

Găsește borseta Amabile aici!

Nu în ultimul rând, trebuie să amintim de borsetă. Adesea uitată sub motivul că este prea dificil de asortat, borseta este unul dintre tipurile noastre de genți preferate, mai ales pentru week-enduri aglomerate, unde alergăm de dimineața până seara, pentru cumpărături unde avem nevoie de ambele mâini libere, sau pentru festivaluri și concerte unde dimensiunile reduse sunt atât de importante. Borseta Amabile este exact ceea ce ai nevoie pentru a completa atât o ținută edgy care să ne ducă cu gândul la vară, dar și una de ieșit în oraș, mai ales atunci când purtăm o fustă cu talie înaltă. Singura problemă este ce culoare alegem între galbenul solar plin de energie, negrul versatil, bordoul regal sau cremul rafinat?

Preferata ta care este?

 

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi