Cufărul Iutta, Uncategorized

Dorurile Iutta merg la Crazy Christmas by Andreea Esca

December 10, 2018

Luna decembrie, pe lângă faptul că este acoperită de zăpadă și magie, dragoste și nostalgie, pe lângă Moși și ghetuțe pline de cadouri, în afară de iubirea simțită pentru aproapele nostru și tot ceea ce ne înconjoară, este și o lună ce stă sub un semn ceva mai prozaic. Ca să spunem drept, decembrie este o lună a cutiilor. Iar în ultimele săptămâni, showroom-ul Iutta a fost năpădit de cutii. Marea majoritate sunt cele care așteaptă cu nerăbdare să ajungă la purtătoarele lor, conduri brodați cu drag și doruri negre, toate aliniate și așteptând Moșul de la DPD. Doar că acest Moș nu este la fel de magic și misterios precum cel din legendă, nici “sania” lui la fel de încăpătoare. Restul, însă, sunt cutii ceva mai puțin interesante, dar la fel de importante. Poate că zvonurile s-au răspândit deja, dar pentru cele cărora nu li s-a șoptit încă, Iutta se pregătește să-și ia la revedere de la Caragiale 7, adresa noastră dintotdeauna, împachetându-și muzele de la Cucuteni, punându-l pe motanul Bliss în geantă și, mai ales, adunând toate amintirile anilor petrecuți aici. Încontro? Va trebui să ne urmăriți în continuare pentru această veste.

Acest lucru înseamnă că până anul viitor, purtătoarele noastre dragi nu ne vor putea vizita decât online, pe www.iutta.ro, cât timp ne aranjăm noua casă, iar coletele vor fi trimise până pe 21 decembrie, inclusiv. Însă nu trebuie să vă faceți griji. Dacă aveți un cadou ce trebuie cumpărat urgent (și știm că multe cadouri așa sunt cumpărate, mai ales într-o lună ca decembrie), spiridușii Iutta vă vor aștepta cu brațele deschise, cutiile speciale în care este împachetat fiecare dor în parte și multe panglici și fundițe la târgul Crazy Christmas organizat de Andreea Esca. Notați în agendă: sâmbătă, 15 decembrie, între orele 10 și 19:00, la The Ark, pe strada Uranus, numărul 150, București.

 

Acum să ne întoarcem la cutiile vesele, la preferatele noastre, și anume cutiile pentru cadouri. Mici, medii, mari, dimensiunile nu au importanță atât timp cât darul vine din sufletul celui care dă și își trage energia din simpla dorință de a aduce bucurie în viața celui de lângă noi. Pe de altă parte, un dar lucrat cu migală, atent făcut de mâini iubitoare, capătă un fragment de suflet și își transcende calitatea de simplu obiect. Așa vedem noi dorurile Iutta, iar pentru că ne dorim ca fiecare purtătoare să-l primească pe cel mai potrivit, am scris acest ghid, începând cu cel mai mititel dor – mici talismane ce pot fi purtate oricând – și până la un cadou ce-ți va asigura nemurirea în inima primitoarei lui. Și să nu uităm că dorurile Iutta vin întotdeauna într-o cutie personalizată, cu tot cu fundiță, iar majoritatea ne vor însoți la târgul Crazy Christmas.

Un Toucan, doi Toucani… Găsește-i pe toți aici!

Numai bune de atârnat în brad, portmoneele Iutta sunt micile atenții ce lasă o impresie majoră. Fie că vorbim de Toucan cel brodat cu motivul Pasărea Măiastră sau de inima Nu-Mă-Uita, atent lucrată încât să-ți amintească de floarea cu același nume, un portmoneu este un cadou neașteptat și mereu bine primit.

 

 

Descoperă brățările talisman aici! 

Brățările Iutta sunt brodate cu atenție de meșterii atelierului nostru, iar simbolurile alese sunt menite să fie talismane norocoase pentru purtătoarele lor. Gândește-te la personalitatea celei pentru care ai cumpăra acest cadou: este oare o femeie cu picioarele pe pământ care știe ce își dorește? Copacul vieții sună perfect pentru ea. Sau poate că este o visătoare plină de feminitate? Atunci Fertilitatea Pământului este cea mai potrivită.

O agendă pentru orice ai pune la cale! 

Din nou ai de ales, mică, medie, mare, oricare ar fi, agendele Iutta sunt un cadou deosebit. Coperta detașabilă din piele fină, este brodată cu simbolul Pasărea Măiastră, numai bun să inspire planuri mărețe.

Decoperă portofelele din piele atent brodate aici!

Un cadou clasic și întotdeauna potrivit este un portofel. Doar că atunci când este brodat cu dragoste și trimis din atelierul Iutta, el capătă o calitate specială ce-l face de neuitat.

Conduri roșii ca focul, numai buni să poarte noroc!

Știm cu toții că petrecerile din decembrie nu se termină de Crăciun așa că orice purtătoare Iutta are nevoie de conduri pentru a dansa toată noaptea de Anul Nou. Și ce ar putea fi mai potrivit decât pantofii Măiastra, roșii ca focul?

A fost odată ca niciodată… o gentuță făcută din povești!

Sau mai bine zis trei. Și să nu uităm de dorurile în miniatură. Fie că sunt pentru copii sau pentru adulții mai copilăroși, aceste gentuțe imprimate cu povești tradiționale românești sunt un cadou ce va aduce amintiri plăcute oricărei purtătoare. Acum, alegerea cea mai dificilă este între Capra cu Trei Iezi, Ileana Cosânzeana și Lizuca. Noi credem că toate trei este răspunsul corect.

Pentru adevărata colecționară Iutta: un set brodat!

Noi nu spunem că acesta este cadoul perfect – toate cadourile sunt frumoase în felul lor – dar pentru o adevărată colecționară, un set Iutta este singura opțiune. Fie că vorbim despre Dorul de Bucovina sau Dorul de Moldova, combinațiile sunt nenumărate: geantă, balerini și portofel sau poate o brătară și conduri? Descoperă toate produsele ce pot fi asortate cu ușurință pe site-ul nostru, iar dacă ai nevoie de ajutor, spiridușii Iutta sunt mereu alături de tine fie pe Facebook, Instagram sau la telefon (+40721874886). Iar pentru cei care nu se pot hotărî, avem întotdeauna un gift card pregătit.

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi