Fashion Diary

Cum să porți: Cele Mai Frumoase Ținute de Revelion

December 30, 2018

Astfel a trecut și Crăciunul, alb și plin de bucurii. Sperăm că ați găsit multe cadouri lăsate de Moș Crăciun sub brad, dar mai ales sperăm că ați petrecut câteva zile liniștite cu cei dragi. De ce? Pentru că distracția abia acum începe. Nu avem timp pentru tristețe și nostalgie. Dacă de Crăciun este important să ne relaxăm alături de familie și să apreciem dragostea celor din jur, aceasta este doar pentru că trebuie să ne adunăm energia pentru petrecerea de Anul Nou. Până la urmă, toate acele cadouri trebuie purtate, nu-i așa? Și știm că alegerea unei ținute pentru Revelion nu este ușor așa că vă lăsăm câteva idei.

Un accesoriu ieșit din comun

Găsește geanta Elodie aici!

O geantă neobișnuită și plină de farmec este cel mai ușor mod de a scoate o ținută din anonimat. Elodie, inspirată de crinul cu același nume, se face remarcată prin forma specială, asemenea taliei unei femei. Creată din piele naturală, accesorizată cu lanț special, dur și rezistent, îți va aduce bucurie la fiecare purtare, indiferent de ocazie. Sigur, ai putea să o porți cu o pereche de blugi, tocuri și un top din mătase, dar de ce să alegi calea cea mai ușoară? Pentru o femeie care vrea să fie memorabilă, noi recomandăm și o ținută de neuitat. Salopetele nu sunt doar pentru cei care lucreaza în contrucții, nici pe departe. Atunci când este făcută din materiale fine, cu un print statement, și se potrivește perfect formei tale, o salopetă poate fi cel mai ușor lucru de purtat, dar cu cel mai mare impact.

Le rouge et le noir

Găsește geanta Lumina Nordului aici!

Să iubeşti înseamnă să doreşti, să vezi, să atingi, să simţi, cu toate simţurile deodată spunea Stendhal in romanul sau clasic, Roșu și Negru. Ne lăsăm inspirate de literatura romantică așa cum ne lăsăm ghidate de broderia Steaua Nordului, lumină călăuzitoare și speranță pentru generații întregi de navigatori. Cum ai putea să dai greș cu o rochie de un roșu vibrant și un accesoriu pe măsură?

Inspirație disco

 Găsește plicul Silver Spoon aici!

Dacă tot vorbim despre petreceri, nu am putea să nu menționăm paietele, desigur. Revelionul este veselie, strălucire și energie, iar esența acestor elemente se regăsește într-un obiect cu paiete. Cu toate acestea, trebuie să aveți puțin mai multă grijă atunci când alegeți ceva atât de exuberant. Este ușor să exagerezi cu celelalte elemente ale ținutei așa că noi recomandăm ca un singur element să fie acoperit cu paiete, de preferat în culori simple, iar restul să fie monocromatic – un top negru, fără detalii și accesorii minimaliste dar de înaltă calitate ca plicul Silver Spoon și pantofii stiletto Regina Maria.

O pată de culoare

Găsește geanta Fleur de Lys aici!

O geantă de seară nu trebuie să fie niciodată plictisitoare. Fie că impresionează printr-o culoare deosebită sau prin detaliile realizate cu migală, aceasta este făcute pentru a impresiona. Atunci când vine vorba de ținute, little black dress sau micuța rochie neagră este o alegere clasică și niciodată demodată. O rochie neagră va fi întotdeauna mai elegantă decât ținute ce încearcă să încorporeze jumătate din dulap. E bine de știut, însă, că accesoriile trebuie să iasă în evidență atunci. Bijuterii supradimensionate și o geantă ca Fleur de Lys sunt perfecte pentru o ocazie deosebită. Culorile bogate, pielea fină și motivul crinilor imperiali dau o aură regală acestui dor brodat.

Roșu, bineînțeles!

Găsește geanta Polaris!

În noaptea de Revelion, trebuie să avem un accesoriu de culoare roșie așa că am decis să-l alăturăm unei ținute contrastante. Albastrul regal este o alegere neobișuită ceea ce va însemna că nu riscați ca cineva să poarte ceva prea asemănător. La fel ca și culorile statement bogate care vor atrage atenția asupra formelor arhitecturale, Polaris s-a născut din intenția de a crea un joc de efecte atunci când dorurile sunt purtate într-o ținută completă și mai ales una aleasă pentru o ocazie specială. Noi insistăm că un costum din pantaloni și sacou nu este niciodată plictisitor sau prea formal. Pentru femeile îndrăznețe, recomandăm ca sacoul să fie singurul top, iar tocurile să nu lipsească.

Ținută extra!

Și pentru că vrem să vă lăsăm și o opțiune ieșită din comun, hamul din piele brodat din colecția Polaris, poate fi piesa de rezistență a oricărei ținute de sărbătoare!

Tu ce vei purta în noaptea de Anul Nou?

2

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi