Cufărul Iutta

Călător cu Dor: Ghid Pentru Accesorii de Călătorie

January 11, 2019

Un vechi proverb chinezesc spune ca oriunde te-ai duce, trebuie să te duci cu toate inima. De multe ori călătorim numai cu gândul și, mai ales la început de an, multe dintre noi își promit că de-acum încolo vor pleca mai des și că vor vedea mai multe. Noi sperăm că această rezoluție nu va fi doar o simplă promisiune făcută și uitată în următoarea clipă. Pentru că vrem să te încurajăm să descoperi cât mai multe locuri noi, vederi străine, parfumuri exotice și cânturi pline de mister, astăzi vorbim despre cele mai bune accesorii pentru călătorii. Un mic secret știut de cei ce pleacă des este faptul că cele mai frumoase vacanțe sunt acum, în lunile în care te-ai aștepta cel mai puțin. Biletele de avion, camerele de hotel, toate sunt părăsite de turiștii ce așteaptă căldurile sufocante ale verii sau abia s-au întors din piețele de Crăciun. Deci, ce mai așteptați? La împachetat!

P.S. Toate dorurile sunt alinate în secțiunea SALE și se încadrează cu ușurință în ghidul de dimensiuni permise la bord al majorității companiilor aeriene.

Puffin cel portocaliu

Găsește-l pe Puffin în secțiunea SALE! 

Poate că este alegerea cea mai evidentă, dar un accesoriu clasic este clasic pentru un motiv ușor de înțeles. Puffin este cel mai bun prieten al călătorilor de pretutindeni. Fie că portocaliul vibrant este preferatul tău – ideal pentru a scoate și cea mai banală ținută de aeroport din anonimat – sau cremul fin și ușor de asortat, acest rucsac este încăpător, compartimentat în două secțiuni, cu buzunar interior cu fermoar, și are bretele ajustabile pentru a fi cât mai comfortabil de purtat. Pielea fină este brodată cu un model ce poartă ADN-ul românesc deja caracteristic pentru Iutta: Pasărea Măiastră. Inspirată de zborul infinit al Zeiței Pasăre, această broderie este un adevărat talisman pentru iubitorii de călătorii, menită să-i inspire în a căuta cele mai exotice destinații.

Funkia cea maiestuoasă

Găsește geanta Funkia în secțiunea SALE! 

Purtătoarele Iutta sunt adesea femei cu un simț practic bine dezvoltat, pasionate de munca lor și adepte ale stilului profesional. Orice business woman are nevoie de o geantă de laptop care este în același timp dibace și elegantă, practică, dar plină de farmec – la fel ca și purtătoarea ei. O geantă expertă atunci când vine vorba de multi-tasking, Funkia face parte din colecția Dor Regal, inspirată de crinii Casei Regale și Principesa Maria a României. Ea este întruchiparea acestor însușiri. Fie că îți dorești să o porți lejer pe umăr sau elegant pe braț, te vei putea bucura întodeuna de broderia unică și subtilă care îi oferă motive să iasă în evidență și să aducă un plus de eleganță ținutelor tale.

Zâna Florilor

Găsește geanta Zâna Florilor în secțiunea SALE! 

Pentru că visăm la vară și la soare, ne îndrăgostim pe zi ce trece mai mult de colecția Nu-Mă-Uita. Romantismul ce a inspirat geanta Zâna Florilor nu trădează motivul pragmatic pentru care o recomandăm oricărui călător. În graba de a împacheta cât mai multe lucruri într-o geantă, adesea uităm că drumul prin aeroport este unul complicat, care adesea implică multe opriri pentru a verifica diverse. Nu este ușor să te oprești de fiecare dată pentru a scotoci prin geamantan după un pașaport rătăcit sau un bilet de îmbarcare pornit la propria sa plimbare. Cel mai ușor este să ai cu tine o geantă destul de încăpătoare pentru a adăposti telefonul, actele și câteva carduri (un portcard este ideal!), dar ușor de purtat în stil poștaș și în care să poți vedea tot ce ai dintr-o singură privire. Evocând grație si eleganță, Zâna Florilor este talismanul oricărei femei încrezătoare în sine și mândră de propria poveste și identitate.

Steaua Polară

Găsește borseta Steaua Polară în secțiunea SALE! 

Un alt accesoriu la care multe dintre noi nu se gândesc atunci când ne pregătim pentru călătorii este unul dintre cele mai practice și anume: borseta. Nu apreciezi cu adevărat avantajul de a avea ambele mâini libere și totul la îndemână până nu trebuie să alergi printr-un aeroport alături de un troller mult prea încărcat, după un zbor despre care ai fi putut să juri că nu are să decoleze mai devreme de câteva ore. În plus, colecția Polaris a fost creată cu steaua cu opt colțuri în minte, călăuza tuturor navigatorilor din vremuri străvechi ce așteptau cu nerăbdare lăsarea serii pentru a descoperi astrul salvator. Această piesă cheie reprezintă o alegere de efect pentru iubitoarele de genți de poveste cu motive astrale, care simbolizează gloria, infinitul, soarta și măreția.

Dove, portfardul minune

Găsește geanta portfardul Dove în secțiunea SALE! 

Nu în ultimul rând, trebuie să amintim de portfard pentru că un amănunt lăsat pe ultima sută de metri este separarea lichidelor ce trebuie scanate atunci când trecem de controlul bagajelor. De câte ori nu ni s-a întamplat să uităm de punguțele de plastic și să ne amintim că avem un mic parfum în geantă, o cremă în troller și ceva produse de machiaj împrăștiate prin ambele abia atunci când toți oamenii de la coadă ne aruncă privi usturătoare pentru că blocăm șirul? Portfardul Dove, făcut din cea mai fină piele și brodat cu migală, este destul de încăpător pentru orice ai nevoie în vacanță, dar cu o forma compactă ce încape cu ușurință și în gențile ceva mai minimaliste. Unde mai punem că broderia Pasărea Măiastră se asortează cu multe dintre piesele voastre preferate din colecția Măiastra?

Voi, purtătoarelor Iutta, ce luați în călătorii? 

2

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi