Cufărul Iutta, Noutati

Sample Sale up to 70% OFF | Opening Party

February 12, 2019

 

Astăzi vă aducem cele mai frumoase vești. Răbdarea purtătoarelor Iutta va da roade sâmbătă, 16 februarie, când vom deschide porțile către noul showroom Iutta. Dacă vă amintiți, la începutul iernii povesteam cum Iutta a crescut în ultimul an, ghidată de talismanele sale, ajungând să simtă că a venit momentul să-și ia zborul și să părăsească acum cuibul de pe Caragiale 7.

Amintirile ce au înfiripat o mulțime de trepte în ADN-ul nostru vor rămâne parte din istoria scrisă în sufletul fiecărei purtătoare ale căror pași au adus-o acolo. Însă atunci când vrem să creștem până atingem cerul, trebuie să știm momentul în care încheiem un capitol și îl deschidem pe următorul.

Noua adresă va fi Nicolae Filipescu, numărul 57, unde veți descoperi un loc inspirat chiar de voi, dragi purtătoare Iutta. Într-o clădire cu farmec interbelic – un spațiu identitar din centrul Bucureștiului care vine să completeze povestea brandului, ramurile izvorâte din istoria românească sunt împletite cu fire moderne brodate atât pe doruri cât și în suflet. Simbol al întrepătrunderii dintre secole, noi am păstrat aceeași dragoste ce ne-a unit încă de la prima colecție pentru tot ceea ce este autentic românesc.

 

 

Așa că Sâmbătă, 16 februarie, între 10AM și 8PM, metamorfoza brandului Iutta se va împlini, creând un motiv de sărbătoare pentru cele ce dau viață acestei legături între prezent și trecut.

 

Am organizat un Sample SALE | Opening Party plin de surprize.

 

Câteva doruri clasice își vor lua zborul cu până la  70% reducere, doruri ce poartă numele de sample pentru că au fost fie purtate în timpul ședințelor foto, fie au venit din atelier cu mici semne ce nu reușesc să le știrbească frumusețea ci doar să le dea mai multă personalitate. Printre multe altele, vă puteți aștepta să găsiți:

 

Magpie

O Magpie în aproape fiecare culoare pentru că nicio colecție nu este întreagă în absența acestui accesoriu plin de energia și vitalitatea Pasării Măiastra. Zborul infinit ne va ghida întotdeauna către țeluri din ce în ce mai înalte și ne dorim ca fiecare purtătoare să găsească inspirația de a-și construi singură destinul.

Conduri brodați

Conduri de toate felurile, ghete pentru cele care păstrează primăvara în inimă și pantofi brodați cu însemne regale pentru cele care își doresc să aiba întotdeauna accesoriul perfect pentru orice ținută.

 

Polaris

Știm că suntem visătoare așa că întotdeauna ținem aproape talismanul stelei nordului pentru a ne aminti drumul spre casă. Un Sample Sale nu ar fi complet fără Polaris. Ce culoare, vă auzim întrebând? Asta va trebui să aflați singure pe 16 februarie.

Colul Morii

Bine compartimentată, spațioasă și de efect datorită motivului celest brodat cu rol de protecție și ghidare, geanta Colul Morii este un adevărat punct de reper când vine vorba de stil. Ce ar putea completa mai bine o ținută office?

Amor nemuritor

Floarea de Nu-Mă-Uita poartă în sine un romantism nemuritor ce ne amintește de versurile gravate în orice suflet românesc. Ne-am dorit să avem un talisman ce nu se veștejește niciodată așa că am brodat-o într-o geantă ușor de purtat și i-am dat singurul nume ce i se putea potrivi: Amor Nemuritor.

Toate aceste doruri își vor aștepta purtătoarele. Plata se va face atât prin card cât și cash, însă stocul va fi limitat. Din acest motiv, nici un dor nu poate fi rezervat în avans. Totuși, surprizele nu se termina aici! Ca invitat special, pe seară se va alătura și prietena noastră Cristina Cândea, lifestyle blogger, cu idei de styling despre cum altfel putem purta accesoriile cu dor de românesc.

 

Drept cadou de casă nouă, ea va oferi un giveaway pe pagina de Instagram cu produsul pe care ți-l dorești la sample sale. Tot ce va trebui să faci este să stai cu ochii pe profilul ei, să dai follow atunci când va posta evenimentul și tag unei prietene care vrei să te însoțească. Premiul va fi chiar produsul pe care ți-l dorești!

Iată detaliile evenimentului aici:  Sample Sale up to 70% OFF | Opening Party

Vă așteptăm cu drag și dor!

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi