Fashion Diary, Noutati, Uncategorized

Găsește-ți perechea – de ghete, nu prințul!

February 24, 2019

 

Dragostea merită sărbătorită oriunde și oricând.

 

În fiecare zi, de-a lungul întregului an. Cu toate acestea, promisiunea razelor de soare, a sosirii primăverii și a renașterii pare că readuce iubirea în prim plan mai mult ca oricând. Luna lui Februarie ne oferă ocazii să o celebrăm și să apreciem frumosul pe care îl aduce în viețile noastre. Noi, românii, suntem mai norocoși decât alții   –   14 Februarie s-a strecurat în calendarele noastre, dar inimile și-au păstrat bătăile pentru ziua de 24 Februarie a Dragobetelui.

 

 

Pe lângă fluturii colorați din stomac, zâmbetele timide sau amintirile frumoase pe care dragostea le aduce, un sentiment cu care nu mulți o asociem este dorul. Pe oricine sau orice ai iubi – fie o persoană, o pasiune sau un loc – lipsa lor, chiar dacă doar pentru o secundă sau mai mult, va face ca dorul să se înfiripe ușor în inimi.

 

 

Dar până la urmă, aici la Iutta, credem că dorul este unul dintre cele mai frumoase sentimente – ne face să simțim că trăim, și mai presus, e amprenta supremă a iubirii. Și cu atât mai special cu cât, dacă încercăm să îl traducem în alte limbi, nu putem găsi doar un singur cuvânt care să exprime perfect sentimentul.

 

E unic, e românesc, e din suflet.

 

La fel ca fiecare din dorurile noastre Iutta, care aduc la viață simboluri, tradiții și semnificații pentru purtătoarele lor. Așa că, nu avea cum să nu ne cuprindă iubirea (și dorul) și pe noi, atât în noul nostru showroom (Nicolae Filipescu 57 – unde vă așteptăm cu drag), cât și în atelierul unde se întamplă magia. Ne-am decis să vă facem un cadou prin care să ne aratăm dragostea, prețuirea față de voi, iubitoarelor de frumos!

 

 

Știm cu toții că accesoriile pot avea puterea decisivă într-o ținută, și de multe ori ne e greu să le ‘asortăm’ sau pur și simplu să le facem să se armonizeze. Așa că ne-am hotărât să vă ajutăm puțin și cum în luna Februarie totul vine în perechi, odată ce vă alegeți geanta preferată, trebuie doar să vă decideți între trei culori. De ce?

 

 

Pentru că poți găsi ghetele Iutta pe negru, maro sau gri și..

 

pentru că le primești în dar, la pachet cu geanta sau rucsacul ales!

 

Ca să vă facem viețile (sau mai mult diminețile) mai ușoare, ne-am gândit să vă arătăm cum am potrivi noi dorurile între ele și în ce ținute ar ieși cel mai bine în evidență. Pe cât ne-am dori să facem asta cu fiecare produs găzduit la noi pe site, am ales doar trei, care se pliază însă pe toate ocaziile, stilurile și sufletele.

 

1. Axis Mundi

 

O geantă de zi practică și de efect, poate fi purtată atât pe umăr cât și doar pe braț, iar indiferent de culoarea aleasă, vă va complementa ținuta de minune! Ne-o putem imagina alături de un tricou crem și o fusta plisată de culoarea bronzului, îmbrățișate de un palton sau un sacou galben sau în carouri (sau poate doar o geacă de piele dacă trecem de iarna aceasta întârziată). Evident, lipsesc condurii – noi sugerăm să mergeți pe aceeași culoare dacă vă alegeți geanta neagră, cât pentru maro, gri sau kaki, vă puteți hotarî între ghetele negre sau gri.

 

2. Superbum

 

O geantă care aduce un strop de eleganță unei ținute de zi, dar care poate fi luată și la plimbări sub clar de lună, vine în două culori – crem și negru. Dacă închidem ochii, o vedem cu o rochie midi, poate în animal print sau înflorată și cu o jachetă lejeră de primăvară (dacă insistăm, va veni mai repede!). Ghetele îi vor da un look mai relaxat, dar chic, care va face outfitul să pară unul spontan și jucăș (chiar dacă el e bine gândit cu mult înainte..). Puteți opta pentru oricare din culori, dar parcă negrul genții va merge mai bine cu cele negre sau gri, iar geanta crem se va potrivi de minune cu cele maro!

 

 

3. Puffin

 

De la călătorii și plimbări pe bicicletă până la a-l folosi pentru laptopul de la birou, Puffin e foarte versatil. De aceea, se va potrivi cu orice ținută la care aveți nevoie să îl purtați, fie că îl alegeți în clasicele culori de negru și crem sau pata portocalie de culoare. Și vreți să mai auziți o veste bună? Orice pereche de ghete va merge cu el, indiferent de culoare – pare că au fost făcute unele pentru celelalte, că tot e luna iubirii!

 

Sperăm că sunteți la fel de entuziasmate ca noi de această pereche de ghete pe care vi le oferim cadou și vrem să vedem cât mai multe poze cu ținutele minunate pe care le creați! Găsiți-vă perechea (de ghete, nu prințul!) pe www.iutta.ro.

 

PS: Pssst, grăbește-te, oferta nu mai durează mult!

0

nicoleta

Despre noi