Cufărul Iutta, Fashion Diary, Noutati

Luna florilor aduce doruri pereche

April 5, 2019

Deja e Aprilie, și nu putem decât să ne bucurăm că suntem, într-un final, în toiul primăverii. Pomii au înflorit, zilele sunt mai lungi și parcă și zâmbetele noastre sunt mai largi. Și n-au cum să nu fie așa, când primăvara este anotimpul căruia nimeni nu-i poate rezista, când totul pare posibil, iar speranțele îmbobocesc ca florile.

În special atunci când ne dăm seama că suntem la un pas distanță de Paște, la un pas distanță de perioada în care dăruim și ne este dăruit. Ceea ce, deși în mare parte e plăcut (în special partea care se referă la primitul cadourilor), se poate transforma foarte rapid într-o provocare – ori nu găsim cadourile potrivite, ori cele potrivite au, poate, prețuri cu mult peste bugetul plănuit.. Tocmai de aceea, fie că vreți să oferiți un cadou sau pur și simplu să vă răsfățați, noi v-am pregătit o surpriză prin care vă venim în ajutor.

Cum fiecare geantă, oricât de mare sau mică, este și mai frumoasă când are alături un companion pe măsură…

… vă oferim un portofel brodat în dar cu orice rucsac sau geantă cumpărată.

Am dat sfoară-n țară, ne-am sfătuit cu toate dorurile noastre și am ales perechea perfectă care să vă înfrumusețeze primăverile. Indiferent de culoare sau broderie, le puteți potrivi și asorta după bunul plac, căci sunt făcute pentru a fi îmbinate armonios. Codurile încifrate pe fiecare portofel crează povești diferite cu fiecare geantă în parte, dând noi sensuri și tâlcuri simbolurilor brodate.

“Contrast de culori foarte bine reușit, motiv foarte expresiv și lucrat manual cu atenție”

Purtătoare Iutta despre Portofelul Brodat Roșu

Cu toate acestea, nu putem nega faptul că depinde doar de preferințele voastre sau ale persoanei căreia vreți să-i dăruiți dorurile dacă și cât de mult vreți să le asortați. Așa că avem un mic „manual” vizual care să vă ajute cu această decizie, care e mai grea de luat decât pare – nu-i așa?

1. Dorurile Gemene

Vom începe cu (aparenta) variantă clasică, în care atât geanta, cât și portofelul au aceeași culoare și broderie. Această pereche debordează de eleganță și rafinament și suntem sigure că nu va trece neobservată.

Simbolurile cusute pe Dorul De Transilvania și cel de Bucovina sunt o alegere perfectă pentru a avea doruri gemene alături de voi. Punctul în minus însă este că poate deveni obositor să trebuiască să muți, cu fiecare geantă schimbată, cardurile și documentele dintr-un portofel în altul. Însă admirăm purtătoarele de frumos care posedă perseverența necesară unui astfel de efort!

2. Din aceeași familie

O a doua variantă care v-ar putea surâde este aceea de a împerechea dorurile care sunt născute în aceleași colecții, dar sunt ușor diferite între ele. Puteți alege între motivele florii de Nu-Mă-Uita sau simbolurile regale de pe Imperiala pentru a obține combinații interesante de accesorii. Priviți cât de bine arată geanta Imperiala galbenă alături de portofelul său pereche pe negru!

Dacă sunteți însă genul de persoană care preferă pete mai subtile de culoare și vă place ca accesoriul mai mic să fie cel care iese în evidență – nu vă descurajați! Urmează categoria finală, care poate fi cea potrivită pentru voi sau pentru persoana pe care o aveți acum în minte citind acest articol.

3. Rude îndepărtate

Și am ajuns și la cea din urmă opțiune, care nu ține cont de nicio regulă – culori și broderii diferite – atâta timp cât perechea de doruri, (fie ele chiar rude îndepărtate) vă aduce un zâmbet pe buze. Vizual, știm că oricare împreunare de portofel și geantă va ieși în evidență, va întoarce câteva priviri și va declanșa sentimente de mândrie atunci când va fi purtată. Spre exemplu, portofelele brodate cu simbolurile Coarnelor Berbecului sunt o variantă ideală – clasice, dar de efect – în special cel roșu, care va scoate din anonimat orice ținută.

Cheia, deci, pentru a stăpâni arta acestei cele din urmă categorii este următoarea: alegeți geanta care vă place cel mai tare, apoi portofelul pe care vi l-ați dorit dintotdeauna, et voilà! Ați găsit perechea de doruri menită pentru voi.

Bineînțeles, portofelele pot fi purtate și de sine-stătătoare, atunci când nu este nevoie de geantă sau seara, când sunt înlocuitoarele perfecte ale clasicului clutch. Acum că v-am arătat cam câte opțiuni și câtă libertate stilistică aveți, tot ce trebuie să faceți este să vizitați site-ul www.iutta.ro și să vă lăsați inspirați de dorurile noastre – de abia așteaptă să fie purtate sau dăruite cadou!

Acestea fiind spuse, vouă ce tip de portofel v-ar plăcea să primiți cadou din partea noastră?

Poate că v-a dat de gândit micul nostru ghid și poate că acum veți încerca să jucați drept detectivi pentru a afla ce preferă persoana dragă. Oricum ar fi, nu uitați că Paștele e mai aproape decât ne așteptăm, iar ca orice lucru de valoare, crearea dorurilor noastre necesită timp – așa că acordați-vă destul!

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi