Cufărul Iutta, Noutati

Flash SALE up to 50% OFF

May 8, 2019

Pentru că iubim poveștile și pentru că încercăm să aducem un strop de basm în viața ta, am pregătit o sesiune de reduceri de până la 50% discount, care va dura 3 zile și 3 nopți. Dorurile noastre s-au entuziasmat imediat la ideea unui astfel de „banchet” și au venit, care mai de care, în calea noastră, pentru a se asigura că vor fi invitate.

Prima a fost Magpie, care foarte rar reușește să se destindă și care știe că este una din favoritele tale, datorită formei sale inedite, feminine. Așadar, variantele ei pe crem, roșu și maro au pornit hora reducerilor, dăruindu-ți șansa de a le putea lua acasă pentru 420 lei, în loc de 645 lei.

Văzând asta, Polaris nu s-a lăsat mai prejos și și-a adus și ea două doruri să danseze ca în basme, și anume Polaris pe negru și bordo. Cu broderia sa delicată, dar complexă, va oferi acel nivel de detaliu de care ținutele tale au nevoie. Poți găsi acest model iconic, central colecției cu nume eponim, acum pentru 495 lei în loc de 745 lei.

Ușor, ușor, s-a dus vestea în lumea dorurilor Iutta, iar genți precum Robin maro, Steaua Nordului – pe gri, maro, verde și negruCălăuza neagră, Dor de Transilvania și altele, s-au prins și ele în horă. Cu prețurile scăzute între 30% și 50%, nu numai că vei reuși să-ți găsești preferata, ci vei putea alege câte o geantă – mai mică sau mai încăpătoare, în culori neutre sau puternice – pentru fiecare ocazie!

Cu toate acestea, știm că nu toată lumea este adepta genților și preferă să aibă parte de mai multă practicalitate în viața de zi cu zi – dar și de eleganță, bineînțeles. Așa că pentru a echilibra balanța, rucsacurile Hawk, Dor de Ducă și Sabasioz au venit în ajutor, aducând prețuri atât de tentante încât e posibil să te facă să treci în „tabăra” lor.

Bineînțeles, accesoriile și condurii nu au vrut să rămână în afara balului și fiecare și-a adus reprezentanți de seamă. Portofelele brodate crem, negru și Copacul Vieții s-au pus toate de acord să își scadă prețurile pentru această ocazie specială, de la 265 lei la 190 lei.

Pe partea de încălțări, judecând după vremea de afară, nici noi nu știm când să ne luăm sandalele și când ghetele. Așa că poți găsi și perechile de papuci, și de cizme & ghete, dar și unii pantofi cu toc în această selecție de doruri – vrem să ai de unde alege!

Suntem siguri că hora noastră a reducerilor îți va aduce un zâmbet pe buze și o rază de soare pe strada ta (chiar dacă soarele se cam ascunde de noi momentan). Intră pe www.iutta.ro și alege-ți favoritele, care vor fi la prețuri speciale timp de 3 zile!

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi