Cufărul Iutta, Fashion Diary, Noutati

Vara condurilor regali

July 23, 2019

Tocmai ce am trecut de jumătatea verii – vacanțele sunt în toi, valurile mării ne-au reprimit în brațele lor, iar soarele e aproape constant pe cer. Nu știm tu cum ești, dar uniforma noastră până acum a constat din haine colorate, ochelari de soare și pălării de paie cu boruri largi. Le-am cam dus dorul și nici nu ne putem aminti cum am răbdat aproape un an fără să le purtăm.

Ieșirile în parc, căldura de afară sau pur și simplu mirosul verii ne îndeamnă la nou, la tânăr și la dorința aceea inexplicabilă de a schimba ceva. Greu să îți schimbi viața într-o vară (nu spunem nici că e imposibil), dar poți aduce mici pete de culoare și momente de aventură.

Din dorul nostru nemuritor pentru vară, ne-am dorit să o sărbători într-un mod cât mai.. special. Și cum altfel să o facem dacă nu în stilul nostru caracteristic? Și anume, prin a lansa partea a doua a colecției Dor Regal, continuarea poveștii din Mai a anului trecut. Doar că de data aceasta, am vrut ca pentru prima oară să le oferim genților noastre perechi alături de care să strălucească.

Aceleași broderii ale colecției Dor Regal pe care le știți și sperăm noi, iubiți, doar că transpuse acum într-o paletă de culori, inscripționate pe mai mult de 50 de perechi de conduri. Curioasă? Entuziasmată? Nerăbdătoare? Nu trebuie să mai aștepți nicio secundă în plus pentru a îi putea admira, pentru că începând de astăzi, poți găsi întreaga colecție pe www.iutta.ro.

Fiecare pereche are povestea sa, în care broderia, detaliile, culorile, joacă un rol esențial. Hai cu noi să le descoperi și să le găsești pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.

Sandalele Amabile cu șiret și fără toc, inspirate de epoca romană, dar și de elemente regale, vor fi cele mai bune prietene ale tale vara aceasta. Comode, ușor de purtat, dar și chic, poți alege fie una din culorile puternice (precum acest portocaliu asemănător unui miez de portocală roșie) sau clasicul negru, care nu-și pierde niciodată din șarm și eleganță.

Dacă vrei totuși ceva puțin mai elegant, cu toc, care să ofere o amprentă distinctivă ținutei tale, saboții Superbum sunt răspunsul tău. Cu tocul lor stabil, brodat, îți pot fi alături la cele mai speciale și frumoase evenimente, dar și în oricare altă zi călduroasă de vară. Poartă-i cu geanta-pereche, Superbum, pe crem sau negru, pentru a completa look-ul.

Pantofii de zi Superbum sunt perfecți pentru birou, fie că preferi culori mai terne și neutre sau unele care să îți aducă la viață, instant, orice ținută. Asortează-i cu blugi și o cămasă și vor căpăta un aer chic, dar cool, sau poartă-i cu o rochie vaporoasă și vei deveni instant întruchiparea eleganței clasice.

Trecând la condurii mai eleganți (al căror toc va surâde mai degrabă celor cu multă experiență), sandalele cu barete multiple sunt cele care te vor purta în pași de dans toată vara aceasta. Le găsești pe argintiul metalic sau albastrul electric pentru momentele în care te simți mai îndrazneață și pe alb, gri sau negru când preferi ținute monocromatice.

O altă variantă de sandale elegante, dar mai jucăușe, sunt cele cu șiret și broderie Amarilis. Pe timpul zilei, șireturile, în combinație cu petele de culoare – roșii, albastre, galbene – oferă un aer tânăr, modern. Pentru o tranziție de efect, vă oferim în dar și panglici pentru a le lega în jurul gleznelor. Vor fi astfel perfecte pentru seară și vor deveni probabil cele mai versatile încălțări din șifonierul tău.

Cu toate că o poză spune o mie de cuvinte, o privire sau o atingere spun înzecit. Așa că te lăsăm să descoperi colecția nouă pe site, unde vei putea afla povestea fiecărei perechi în parte, poți vedea cum vin pe picior și ce opțiuni de culori și broderii ai. Și de ce nu, ne poți suna să stabilim o programare în showroom, unde să le încerci direct!

Între timp, nu uita de reducerile de vară la multe doruri dragi, ce pot acompania noile încălțări de minune. Papucii brodați, perfecți pentru vacanțe însorite pe plajă, se numără și ei printre produsele din secțiunea de SALE și îți garantăm că nu vei mai vrea să îi dai jos din picioare! Poate doar ca să porți condurii noii colecții.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi