Călator cu dor, Casă dulce casă, Noutati

End of Summer SALE Party | Monogramare

September 5, 2019

Încă o vară plină de aventuri, doruri, răsărituri și zâmbete a luat sfârșit și avem acum bateriile încărcate pentru a întâmpina toamna cu brațele deschise și cu muultă energie! Acum că ne-am plimbat, ne-am bronzat și-am strâns povești, de abia așteptăm să continuăm distracția alături de tine la sfârșit de sezon. Cum? La End of Summer SALE Party cu reduceri de până la 70%, surprize personalizate, muzică și bineînțeles, limonadă. Când? Sâmbăta aceasta, pe 7 Septembrie, de la 10 până seara la 8. Unde? Acasă, în showroom-ul de pe Nicolae Filipescu 57, aflat chiar în inima Bucureștiului.

End of Summer SALE Party

Pentru a te ajuta să treci peste nostalgia sfârșitului de vară, am pregătit rețeta perfectă de gențipantofi și accesorii reduse care de abia așteaptă să fie adorate și purtate de tine. Printre acestea vor fi sample-uri, produse folosite anterior la shooting-uri și campanii (sunt, practic, doruri faimoase), produse ieșite din atelier cu mici imperfecțiuni și multe, multe doruri din colecțiile trecute. Cum fiecare dor e special în modul său, știm că indiferent de cel pe care îl alegi, vei pleca spre casă cu un zâmbet pe buze.

Dacă te-am făcut curioasă în legătură cu surprizele pe care le vei descoperi sâmbăta aceasta, ce putem să îți spunem e că vom lansa noul serviciu de monogramare. Adică de acum încolo, vei putea personaliza dorurile tale favorite, punându-ți amprenta prin monogramarea inițialelor. Fie ale tale, fie ale unei persoane dragi. Sau orice litere care îți aduc un dor în suflet. Iar 10 dintre purtătoarele de dor prezente la eveniment și membre Iutta Club se vor bucura de acest serviciu cadou din partea noastră.

Știm că ești foarte nerăbdătoare, așa că ne-am gândit să îți oferim un mic preview cu ce vei putea găsi sâmbăta aceasta.

Balerini brodați cu dor

I-ai văzut în poze, pe site și poate chiar pe stradă, gândindu-te cât de bine ți-ar sta în ei toamna aceasta. Iată că acum îi vei putea găsi la Sample SALE și îi poți lua acasă la un preț de-a dreptul îmbietor. Indiferent cu ce alegi să îi asortezi, balerinii brodați sunt un must pentru orice iubitoare de frumos.

Dor de Românesc

Din cadrul colecției care ne-a consacrat și care poartă un loc special în inimile noastre, am redus câteva dintre doruri până la 70%. Printre ele, fii sigură că vei întâlni Dor de Transilvania, Dor de Dobrogea, dar și câțiva Pui de Dor.

Accesorii cu broderii tradiționale

Un accesoriu nou nu strică niciodată, indiferent dacă vorbim de portofele, brățări sau portfarduri, fie că vrei să le păstrezi pentru tine sau cauți cadoul perfect penru acea persoană dragă. Portofelele tale preferate, pe crem, gri, roșu și negru vor defila de-a lungul zilei în showroom, alături de portmoneele colorate Nu-mă-Uita.

Încălțăminte românească Iutta

Credeai că îți pregătim doar balerini? Fără doar și poate, ne-am gândit la toate. Avem o selecție de pantofi cu toc și stiletto brodați, gata să fie purtați atât în timpul liber, cât și la birou. Iar dacă te pregătești deja de sezonul friguros, vei găsi soluția perfectă prin ghetele și cizmele noastre din piele naturală.

Nu uita! Rămâne să ne vedem la petrecerea cu doruri reduse până la 70%, pe 7 septembrie, pe Nicolae Filipescu nr. 57. Noi de abia așteptăm!

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi