Cufărul Iutta, Fashion Diary, Noutati

Toamna alină cu 40% dorurile Iutta

October 7, 2019

Întâmpinăm noul anotimp cu brațele deschise, cu toate că doar de puțin timp și-a făcut cu adevărat simțită prezența. Chiar dacă încă ne mai gândim la vară și oftăm după zilele petrecute la plajă cu un cocktail în mână, nimic nu e mai palpitant (credem noi) decât schimbarea garderobei odată cu venirea unui nou anotimp. Și niciunul nu aduce mai multă schimbare decât toamna. Materialele devin mai groase, culorile mai neutre (deși noi suntem adeptele petelor de culoare) și straturile de haine se înmulțesc. Este momentul din an când garderoba se reînnoiește și începi să te joci cu diferite stiluri vestimentare, încerci poate ultimele trenduri și investești în câteva piese ”de rezistență”.

Indiferent de ce outfituri alegi să porți toamna aceasta, știi și tu că ai nevoie de câteva accesorii care să le completeze perfect și, dacă se poate, să se asorteze cu cât mai multe dintre ele. Și ghici ce? Noi avem fix ce cauți tu. Atât genți și rucsacuri, cât și ghete și cizme. Vrei să știi care-i partea și mai bună? Încălțările la care ne referim sunt acum la discount de 40% pe www.iutta.ro. Și ca să îți facem viața cu mult mai ușoară, ne-am gândit la câteva ținute drept exemplu, ca să-ți arătăm cât de simplu e să ne porți accesoriile. Pe lângă asta, poate reușim să îți oferim și niște inspirație.

Să începem cu încălțările perfecte exact pentru vremea de acum – ghetele noastre brodate. Poți alege între negru, maro și gri, dar te asigurăm că orice culoare preferi, vei putea să o asortezi foarte ușor.

” Broderia este de excepție. M-au fermecat atât prin design, cât și prin faptul că sunt foarte comode. ”

Luciana, purtătoare de dor.

Bineînțeles, ghetele merg perfect cu orice pereche de blugi sau pantaloni tip pană, pe care îi porți fie la birou, fie în timpul liber. Asortate cu un sacou în carouri (da, au revenit în topul trendurilor sezonul acesta) și o bluză neagră pe gât, tot ce mai lipeste este să alegi geanta. Încearcă perechea de doruri în aceleași culori, precum ghetele maro și Robin sau, dacă ești mai îndrăzneață, o pereche de culori complementare, precum Funkia bordeaux și ghetele maro.

Dacă îți dorești o ținută mai feminină, poți purta ghetele fără probleme, fie cu o fustă sau o rochie. Noi am ales o fustă midi cu un animal print subtil, aceeași bluză neagră pe gât și o geacă denim ușor masculină, oversized.

Geanta „pereche” poate fi ori într-o nuanță neutră, dar caldă, precum kaki-ul lui Axis Mundi, sau un negru clasic, cu care nu vei da greș niciodată, sub forma lui Fleur de Lys.

Trecem acum la cizmele lungi, brodate și ele de aceleași mâini iscusite, cu aceleași simboluri atât de dragi nouă. Și aceleași culori din care poți să alegi! În afară de clasicele ținutele cu blugi și pantaloni, pentru care adeseori optăm când dăm de temperaturi mai reci, cizmele merg de minune cu rochii – atât mini, cât și midi și de ce nu, maxi.

O ținută all-black va fi mereu potrivită, fie că e vorba de o ieșire mai casual sau mai elegantă. Pe lângă faptul că ne face să arătăm suple și chic, e probabil cea mai simplă culoare de asortat. Alege o geantă mică, precum al nostru Superbum și outfit-ul este gata.

O rochie midi merge la fel de bine cu cizme, dându-i un aer mai relaxat și cool. Nouă ne place mult combinația dintre maro și kaki, așa că am alăturat Steaua Nordului acestui outfit și trebuie să recunoaștem, ne place mult și ce a ieșit.

Fie că alegi să le cumperi pentru tine sau să le oferi cadou cuiva drag, suntem sigure că cizmele și ghetele noastre brodate îți vor purta noroc și-ți vor acompania cu drag orice ținută. Întâmpină și tu toamna cu bucurie – cu un zâmbet pe buze și doruri brodate în picioare.

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi