Cufărul Iutta, Fashion Diary, Noutati

Asortează-ți Geanta cu Portofelul Cadou

October 30, 2019

Deja am mai spus că pentru noi, toamna este cel mai interesant anotimp – e un moment al schimbării, fie că vorbim de noi începuturi, de scăderea temperaturilor (brrr) sau pur și simplu de o nouă garderobă. Totodată, ea ne apropie de sezonul sărbătorilor – cu toate că încă îndepărtat, îndeajuns de aproape încât să se înfiripe în gândurile noastre și să dea start pregătirilor.

Și când spunem pregătiri, nu ne referim la bradul de Crăciun, decorațiuni sau meniul delicios pe care-l vei pregăti – e totuși destul timp pentru asta. Ne gândim la cadouri și la surprizele pe care le vei face persoanelor dragi din jurul tău, sau poate chiar ție, de ce nu?! Nu e niciodată prea devreme să începi să te uiți, să cauți (și poate chiar să găsești) înaintea tuturor. Tocmai de aceea, fie că vrei să oferi un cadou sau pur și simplu să te răsfeți, noi ți-am pregătit o surpriză prin care îți venim în ajutor (și îți dăruim și noi un cadou „în avans”)

Cum fiecare geantă, oricât de mare sau mică, este și mai frumoasă când are alături un companion pe măsură…

… îți oferim un portofel brodat în dar cu orice rucsac sau geantă cumpărată.

Am dat sfoară-n țară, ne-am sfătuit cu toate dorurile noastre și am ales perechea perfectă care să-ți înfrumusețeze ținutele și zilele tomnatice. Indiferent de culoare sau broderie, le poți potrivi și asorta după bunul plac, căci sunt făcute pentru a fi îmbinate armonios. Codurile încifrate pe fiecare portofel crează povești diferite cu fiecare geantă sau rucsac în parte, dând noi sensuri și tâlcuri simbolurilor brodate.

“Contrast de culori foarte bine reușit, motiv foarte expresiv și lucrat manual cu atenție”

Purtătoare Iutta despre Portofelul Brodat Roșu

Cu toate acestea, nu putem nega faptul că depinde doar de preferințele tale sau ale persoanei căreia vrei să-i dăruiești dorurile dacă și cât de mult vrei să le asortezi. Așa că avem un mic „manual” vizual care să te ajute cu această decizie, care e mai grea de luat decât pare – nu-i așa?

1. Dorurile Gemene

Vom începe cu (aparenta) variantă clasică, în care atât geanta, cât și portofelul au aceeași culoare și broderie. Această pereche debordează de eleganță și rafinament și suntem sigure că nu va trece neobservată.

Coarnele Berbecului, simbolul brodat atât pe Dorul De Moldova, cât și pe portofelul său pereche crem e o alegere perfectă pentru a avea doruri gemene alături de tine. Punctul în minus însă este că poate deveni obositor să trebuiască să muți, cu fiecare geantă schimbată, cardurile și documentele dintr-un portofel în altul. Însă admirăm purtătoarele de frumos care posedă perseverența necesară unui astfel de efort!

2. Din aceeași familie

O a doua variantă care ți-ar putea surâde este aceea de a împerechea dorurile care sunt născute în aceleași colecții, dar sunt ușor diferite între ele. Poți alege între motivele florii de Nu-Mă-Uita sau simbolurile regale de pe Imperiala pentru a obține combinații interesante de accesorii. Uite cât de bine arată geanta Imperiala galbenă alături de portofelul său pereche pe negru!

Dacă ești însă genul de persoană care preferă pete mai subtile de culoare și îți place ca accesoriul mai mic să fie cel care iese în evidență – nu te descuraja! Urmează categoria finală, care poate fi cea potrivită pentru tine sau pentru persoana pe care o ai acum în minte citind acest articol.

3. Rude îndepărtate

Și am ajuns și la cea din urmă opțiune, care nu ține cont de nicio regulă – culori și broderii diferite – atâta timp cât perechea de doruri, (fie ele chiar rude îndepărtate) îți aduce un zâmbet pe buze. Vizual, știm că oricare împreunare de portofel și geantă va ieși în evidență, va întoarce câteva priviri și va declanșa sentimente de mândrie atunci când va fi purtată. Spre exemplu, portofelele brodate cu simbolurile Coarnelor Berbecului sunt o variantă ideală – clasice, dar de efect – în special cel negru, care va scoate din anonimat orice ținută.

Cheia, deci, pentru a stăpâni arta acestei cele din urmă categorii este următoarea: alege geanta care îți place cel mai tare, apoi portofelul pe care ți l-ați dorit dintotdeauna, et voilà! Ai găsit perechea de doruri menită pentru tine.

Bineînțeles, portofelele pot fi purtate și de sine-stătătoare, ori când nu ai nevoie de geantă, ori seara, când sunt înlocuitoarele perfecte ale clasicului clutch. Acum că ți-am arătat cam câte opțiuni și câtă libertate îți oferă dorurile noastre, tot ce trebuie să faci este să vizitezi site-ul www.iutta.ro și să te lași inspirată de dorurile noastre – de abia așteaptă să fie purtate sau dăruite cadou!

Acestea fiind spuse, ție ce tip de portofel ți-ar plăcea să primești cadou din partea noastră?

Poate că ți-a dat de gândit micul nostru ghid și poate că acum vei încerca să faci pe detectivul pentru a afla ce preferă persoana dragă. Oricum ar fi, nu uitați că sărbătorile vin mai repede decât ne așteptăm, iar ca orice lucru de valoare, crearea dorurilor noastre necesită timp – așa că acordați-vă destul!

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi