Cufărul Iutta, Fashion Diary, Noutati

Showroom Private Sale | Dorurile își iau rămas bun

July 28, 2020

Dacă în ultima perioadă ne-am putut găsi doar online, pe 1 august, vă dăm întâlnire în noul nostru showroom, la un Private Sale dedicat dorurilor ce își iau rămas bun. În cadrul evenimentului, veți putea regăsi pentru ultima dată piese centrale din cele mai îndrăgite colecții Iutta – Dor de românesc, Polaris, Măiastra sau Nu-mă-uita, la prețuri reduse cu până la 40%.

 

Evenimentul marchează atât încheierea unor colecții vechi, cât și începutul unui nou capitol din povestea Iutta. Cum pentru noi, schimbarea este mereu de bun augur și ne îndreptăm neîncetat către culmi mai înalte, am pus la cale atât o repoziționare și extindere a  shop-ului online pe piața internațională, cât și un upgrade considerabil al produselor si experienței Iutta. Continuăm să creștem, dar nu ne oprim din a celebra spiritul și identitatea din spatele creațiilor ce ne-au încântat zilele de la bun început și până astăzi.

 

Printre dorurile de care ne despărțim vara aceasta și care vă așteaptă sâmbătă, la Private Sale, se numără:

 

Zâna florilor

Am cules-o din versuri eminsciene și am dăruit-o sub forma unui accesoriu plin de grație și personalitate, ușor de iubit și de purtat și care, așa cum sugerează și numele colecției, nu va fi uitată nicicând. Pielea naturală atent brodată cu motive tradiționale florale și silueta feminină a aceste genți întruchipează dorul etern de locuri dragi și oameni de suflet.

 

 

Steaua Nordului

Realizată în cadrul colecției Polaris,  geanta Steaua Nordului este inspirată din simbolismul complex al stelei cu opt colțuri, mai exact astrul ce servește drept lumină călăuzitoare în întuneric, datorită poziției neschimbate pe bolta cerească. De-a lungul timpului, a convins atât prin forma extrem de practică și încăpătoare, cât și prin rafinamentul broderiei ce ne poartă printre stele, cu fiecare ocazie.

 

 

Lilium

Unul dintre cele mai alintate doruri regale, Lilium nu a încetat să captiveze prin alura romantică și eleganța elementelor brodate, inspirate de maiestuozitatea subtilă a crinului alb. Totodată, s-a dovedit a fi un prieten de nădejde pentru zilele în care avem nevoie de un dor mare, care să cuprindă tot și toate.

 

 

Pie

Brodată cu motive reprezentative pentru cultura Cucuteni, geanta Pie reprezintă accesoriul perfect atemporal ce seduce la infinit prin motivul central al broderiei. Interpretată adesea ca imagine a soarelui, acest element grafic poate fi tradus ca un corespondent al ciclurilor succesive, al evoluției și al continuității viață-moarte-renaștere.

 

 

Tot sâmbătă, vă veți putea bucura și de produse din categoria sample, ce prezintă ușoare imperfecțiuni, dar și discounturi de până la 70%. Vă așteaptă, de asemenea și colecțiile în ediție limitată, proaspăt lansate și gata de a fi descoperite.

 

Pe parcursul acestei săptămâni,  vă invităm să stați cu ochii pe câteva dintre bloggerițele noastre preferate, pentru o călătorie în timp a colecțiilor noastre de suflet. @deeacodrea, @ellenaenache și @deliatudose sunt doar câteva dintre purtătorele de doruri ce vă vor ține la curent cu surprizele pe care vi le pregătim.

 

Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 și 19:00, la noul nostru showroom, pe strada Thomas Masaryk, numărul 1. Participarea se va face în limita locurilor disponibile și în conformitatea cu măsurile de siguranță în contextul CoVid19. Vă rugăm să purtați mască pe toată durata evenimentului și să respectați normele de distanțare sociale. Pentru a vă asigura locul la eveniment, vă puteți programa la numărul de telefon 0721 874 886.

Vă așteptăm cu drag și dor!

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi