Cufărul Iutta, Fashion Diary, Noutati

Shop for a cause: Iutta x Nod makerspace

August 27, 2020

Vara este aproape la final, iar noi ne-am gândit că ar fi o ocazie grozavă pentru a vă răsfăța cu un ultim val de reduceri. Masive. Însă de data aceasta, reducerile sunt cele care contează mai puțin. Odată cu acest eveniment, vă lansăm invitația de a susține cea mai mare comunitate de creativi și artizani din România – Nod makerspace.

 

Astfel, între 1 și 5 septembrie, vom derula în cadrul showroom-ului nostru un altfel de private sale. Timp de 5 zile, vă veți putea bucura de reduceri de până la 80% pentru toate produsele Iutta, în baza unui bilet de acces în valoare de 15€,  care va merge integral către comunitatea Nod makerspace și proiectele derulate de ei în cadrul platformei Make 4 Romania.

 

Biletul poate fi achiziționat pe shop-ul nostru online și permite accesul a 2 persoane. Mai mult decât atât, odată cu achiziționarea biletului, intri automat în tragerea la sorți pentru un gift card în valoare de 1500 de lei.

 

În cadrul evenimentului, vei găsi atât produse sample reduse cu până la 80%, noutăți în ediție limitată, dar și doruri care își iau rămas bun, alintate  și ele cu reduceri de neratat.

 

 

Cu un design eclectic și o siluetă ce atrage toate privirile, Polaris negru te așteaptă la prețul de 470 lei, redus de la 960 de lei.

 

 

 

Compactă și extrem de versatilă, Magpie maro va fi disponibilă la doar 455 de lei, de la 890 de lei.

 

Pentru ocaziile în care ai nevoie să adaugi un touch sofisticat ținutelor tale, ți-am pregătit plicul Regina Maria, redus la 350 de la 630 de lei.

 

Elegant, practic și plin de personalitate, Ghidul Nordul abia așteaptă să deveniți cei mai buni prieteni. Îl găsești tot în showroom, între 1 și 5 septembrie, la 485 de lei, în loc de 890.

 

 

Gata să-ți înveselească zilele, geanta Nu-mă-uita este unul dintre dorurile care se pregătesc să își ia rămas bun. În cadrul evenimentului Shop for a cause, va fi disponibilă la 490 de lei, de la 890 de lei.

 

Fii cu ochii pe paginile noastre de social media, unde îți pregătim un concurs în care vom oferi 10 invitații la eveniment. Acestea vor merge, de asemenea, către comunitatea Nod makerspace.

 

Nod makerspace este cel mai mare ecosistem de creativi din România. Acesta pune la dispoziție artizanilor și antreprenorilor din industriile creative un spațiu de coworking, makerspace (cu ateliere de prelucrare lemn și metal), studiouri private și spații de evenimente și MATER, prima și singura bibliotecă de materiale din Europa de Sud-Est.

 

Ca răspuns la provocările din ultima perioadă, aceștia au dezvoltat Make 4 Romania, o platformă care are drept obiective principale aducerea la un loc a artizanilor, atelierelor și furnizorilor într-o bază comună și dezvoltarea unor proiecte pentru sprijinirea spitalelor și a personalului din prima linie în lupta cu COVID-19. Pentru a afla mai multe despre inițiativele lor, intră pe www.make4.ro.

 

1

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi