Cufărul Iutta, Fashion Diary, Noutati

Celebrăm femeia printr-un Sample Sale Privat, cu discounturi de până la 80%

March 5, 2021

Pentru că în această perioadă femeia este în centrul atenției, am pregătit pentru voi un eveniment special, ca omagiu adus acesteia. Astfel, sărbătorim comunitatea formată în jurul brandului Iutta în cei opt ani de la lansarea sa, o comunitate de femei inspirante și inspirate de designul identitar. Ghidate de povești și doruri atent brodate, iubitoarele Iutta se identifică în mulțime prin noblețe, curaj și acel je ne sais quoi. 

 

Mai mult decât simple accesorii, produsele Iutta reflectă valorile celor care le poartă. Prin autenticitate, magie și culoare, fiecare produs le spune povestea într-un mod autentic. Spune povestea unei iubiri, unei călătorii, unei frânturi din cine sunt ele astăzi. 

 

Iar pentru că produsele Iutta au fost create cu imaginea lor în minte, o selecție specială de genți, accesorii și pantofi vor putea fi accesibile membrelor noastre, printr-un Sample Sale Privat. Aducem un elogiu iubirii de sine, feminității, misterului și bucuriei de a fi, cu o serie unică de produse, în stoc limitat. Unele produse sample au fost folosite în materiale promoționale sau au mici cusururi, altele sunt modele noi sau în culori exclusive, care nu se mai găsesc în shopul Iutta. Toate reduse cu până la 80%.

 

Datorită individualității fiecărui produs, acestea nu vor putea fi returnate.

Produse în ediție limitată

Facem astfel un cadou special femeilor importante din viața noastră prin colecții iconice, așa cum le veți putea regăsi pentru ultima dată. 

 

Printre produsele alese pentru acest Sample Sale se vor număra unele dintre produsele de mai jos, însă și multe alte produse preferate ale purtătoarelor de dor.

 

Sandalele decupate Amarilis, parte din colecția dedicată Crinului Imperial, reprezintă un item unic în garderoba ta. Când pașii te poartă spre ținuturi de poveste, măreția și eleganța sunt ceea ce rămân în memoria celor din jur.

 

A fost o dată ca niciodată o Pasăre Măiastră. Căci dacă nu ar fi, nu s-ar mai povesti. Pantofii din piele cu o broderie sublimă îi servesc drept inspirație, spunând mai departe basme de mult apuse ale folclorului românesc, pe care le duci mai departe cu eleganță.

În atemporal te duc și sandalele roz, ușor de încălțat și de purtat. Adăugând un aer tineresc oricărei ținute și cu simboluri regale, aduc un notă de autenticitate oricărei ținute.

 

Brățările Iutta cu motive tradiționale. Lasă brățările să te cuprindă și să-ți deschidă calea către pace și armonie, oriunde te-ai afla în parcursul cotidian.

 

Pantofii Stiletto – Regina Maria. Practici, eleganți, roiali. Cu o simbolistică inrădăcinată în valorile românești, îți deschid drumul în promisiunea unui noi început.

 

Nu vor lipsi ultimele produse din seria Axis Mundi, Portofelul Copacul Vieții, Faimoasa Fleur de Lys, frumoasele Stiletto, Călăuza crem, balerini, sandale și cizme.

 

Comunitatea Iutta

Pentru a face parte din comunitatea Iutta, pășește cu încredere în povestea noastră, brodată împreună. Este un loc dedicat feminității, comuniunii și iubirii față de frumos. Înscrie-te în Iutta Artisanship, grupul nostru de Facebook. Aici vei avea parte de inspirație, discount-uri și surprize personalizate.

Împărtășim păreri, discutăm despre evenimente, știri și articole relevante pentru membrii Iutta. Dedicat admiratoarelor Iutta, grupul reunește peste 700 de ambasadoare ghidate de o afinitate comună pentru povești brodate cu grijă. De la întrebări legate de produsele Iutta sau schimburi între membre, grupul Iutta încurajează inițiativele care ne-ar ajuta să facem lucrurile mai bine și să aducem bucurie celor care ne poartă… La baza iubirii față de frumos, de bun simț și autenticitate, se regăsesc femeile cărora le dedicăm ceea ce facem și cu care împărtășim experiențele de zi cu zi. Orice întrebări sau curiozități ai avea, suntem alături de tine.

 

Evenimentul Iutta Sample Sale se va lansa astăzi, 5 martie și va avea loc pe grupul de Facebook Iutta Artisanship. E nevoie să fii membră pentru a comanda produsele dorite. Campania rămâne disponibilă până duminică, 14 martie. 

 

Te așteptăm!

0

nicoleta

Comments

  1. Luiza

    March 5, 2021 at 3:46 pm Reply

    Minunate!

  2. Luminita Basceanu

    March 5, 2021 at 4:20 pm Reply

    Iubesc Iutta❤️

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi