Călator cu dor, Cufărul Iutta, Fashion Diary

Noua campanie vestește primăvara cu un portofel în dar

March 23, 2021

În aceste zile ploioase, avem nevoie de mici gesturi care să ne aducă zâmbetul pe buze. Și cum altfel, dacă nu cu un moment de răsfăț ce poartă semnătura Iutta? 

 

La orice pereche de ghete cu broderie, primești un portofel Iutta la alegere! Într-o varietate de culori și cu simboluri ce spun povești aparte, portofelele inspirate din tradițiile românești aduc un plus de culoare, stil și mister oricărei ținute, indiferent de sezon.

Ghete cu broderie Steaua Nordului, astrul călăuzitor

 

Ghetele cu broderie fac parte dintre primele colecții Iutta, devenite iconice odată cu timpul. Inspirate din strălucirea neasemuită a Stelei Nordului, astrul călăuzitor, ghetele Iutta nu trec niciodată neobservate. Versatile, confortabile și personalizate cu accente folk, sunt un accesoriu de impact indiferent de ținută. Pielea conferă permeabilitate, pentru ca vremea nesigură să nu îți stea în cale, iar calitatea materialului te va ajuta să te bucuri de ele cât mai mult timp și să îți pui propria amprentă în povestea lor.

Un portofel elegant, ce ascunde mistere neasemuite

 

Portofelele din piele Iutta sunt accesorii de lux, de o eleganță aparte și ceea ce ne place cel mai mult, ascund taine și valori ale identității persoanei care le poartă și le duce cu ea în lume. Practice și încăpătoare, cu o compartimentare care-ți permite să ai cu tine tot ce ai nevoie în fiecare zi, sunt cele mai bune prietene ale fiecărei femei.

Portofelul Copacul Vieții este alegerea perfectă pentru iubitoarele de dor, de motive românești străvechi, de poveste și un design minimalist, ușor de asortat în funcție de ocazie. Nuanța de crem se distinge printr-un simbol deosebit, al conștientizării și cunoașterii depline, de o originalitate așa cum doar Iutta o poate țese.

Un accesoriu cu o semnificație dragă nouă, căci face parte din colecția Dor de Românesc, una dintre primele colecții care au făcut din brandul Iutta unul atât de îndrăgit și apreciat. Portofelul brodat cu simbolul coarnele berbecului este un partener de nădejde, inspirat de simbolul forței, al energiei vitale și al succesului și presărat cu romburi aducătoare de noroc și belșug.

Un alt model drag nouă pe care-l puteți alege în cadrul campaniei este  portofelul din broderie neagră Imperiala. Cu un aer regal, impozant și totuși armonios, prin prezența florilor de crin brodate cu grijă, întruchipează romantismul, dar și misticul specific stilului baroc.

 

Surprize în dar

 

Este doar începutul unor surprize pe care le punem la cale pentru iubitoarele noastre de dor. Intrați pe Iutta.ro și alegeți-vă ghetele favorite, apoi portofelul, pe care vi-l oferim noi cadou. 

 

Cumpărături plăcute!

0

nicoleta

Leave a comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Despre noi