Continue Shopping
Prices are based on shipping to United States

 

Care sunt modalitățile de a comanda un produs Iutta?

Produsele pot fi comandate online pe site-ul nostru sau de la  studio-ul Iutta de pe strada Ion Luca Caragiale, nr 7, București, desigur cu o programare în prealabil pentru a ne asigura că produsele dorite există în studio.

 

Care sunt modalitățile de plată pe care le acceptați?

Modalitățile de plată acceptate sunt plata online sau plata ramburs la primirea coletului. Pentru comenzile mai mari de 2000 lei se acceptă doar plata online.

 

Cum mă asigur că a fost plasată cu succes comanda mea? 

Odată ce comanda a fost înregistrată, veți primi un email de confirmare. Acesta va conține numărul comenzii și detalii despre produsele achiziționate.


Cum știu în ce stadiu se află comanda mea?
Vă puteți loga în contul Iutta pentru a urmări statusul comenzii.


Cum știu dacă ați primit produsele returnate?
Vă vom trimite un email pentru a vă confirma faptul că am intrat în posesia produselor returnate. Dacă în timp de 3 zile lucrătoare nu primiți o confirmare din partea noastră, vă rugăm să ne contactați telefonic la numarul  0721 874 886.

 

Cum returnez un produs?
Se completează o cerere de retur pe www.iutta.ro/retur, la care veți primi răspuns în maxim 3 zile lucrătoare. Dacă cererea este acceptată, vom face o cerere de colectare către firma de curierat  pentru a ajunge la dumneavoatră să  preia coletul care urmează să ajungă în posesia noastră.


Dacă un produs nu se mai află pe stoc îl mai pot comanda?
Dacă un produs pe care vă doriți să îl achiziționați nu mai este pe stoc, vă rugăm să contactați departamentul Relații cu clienții, la numărul  +4 0721 874 886. De asemenea, ne puteți contacta pe adresa contact@iutta.ro, unde vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Care este programul studioului?
Programul studioului este între orele 9-18 de luni până vineri, însă avem rugămintea să ne contactați telefonic în prealabil pentru a stabili o programare.


Care este perioada de livrare a produselor comandate?

Durata maximă de livrare este de 15 zile lucrătoare însă acest termen este influențat de prezența produselor pe stoc. Dacă produsul comandat de dumneavoatră există în stoc, atunci el poate ajunge la dumneavoastră în maxim 2 zile lucrătoare.

 

Cum pot afla dacă există pe stoc un produs?

Ne contactați telefonic la numărul de telefon 0721 874 886 sau ne trimiteți un mail la adresa contact@iutta.ro pentru a verifica disponibilitatea produsului dorit.