Continue Shopping
Prices are based on shipping to United States

 Iutta își are esența în bucuria fiecărei purtătoare de dor. 

Din dorința de a ne arăta aprecierea față de cele mai fidele purtătoare Iutta, am pregătit un lifetime program modelat după gusturile și nevoile tale. Iutta Membership include un card personal, simbol al dorului de tradiție, dornic să ajungă la purtătoare și să le aducă o multitudine de beneficii și surprize. În plus, promitem să nu uităm de zilele tale speciale, invitații VIP la evenimentele noastre sau ale partenerilor. 

Avem trei categorii de membri Iutta și îi recompensăm pe măsură: 

Silver Member/Card

Ți-ai astâmpărat dorul de tradiție cu produse în valoare de minimum 3000 de lei, iar noi vrem să îți mulțumim oferindu-ți de acum înainte reduceri în valoare de 5% la produsele noastre. Sperăm și ca noul tău card nominal de Membru Iutta Silver să îți facă ochi dulci când deschizi portofelul și să îți inspire, astfel, viitoarele cumpărături. 

Gold Member/Card

Te-ai regăsit în moștenirea și tradiția simbolurilor care prind viață în broderiile Iutta și ai comandat de la noi în valoare de minimum 5000 de lei. Te recompensăm cu drag: de acum înainte ai reduceri în valoare de 10% la produsele noastre. Trimitem către tine și un card nominal de Membru Iutta Gold, care să-ți amintească mereu de dorurile care te așteaptă la noi. 

Platinum Member/Card

Din drag pentru credințe străvechi, moștenire culturală și unicitate în creație, ai cumpărat de la Iutta în valoare de minimum 7000 de lei. Ca dovadă a aprecierii noastre, îți oferim de acum înainte reduceri în valoare de 15% la produsele noastre. În plus, o să ai și un card nominal de Membru Iutta Platinum care să te ajute la cumpărături, să îți stârnească în fiecare zi admirația pentru tradiție și să-ți îndrepte din nou sufletul către dorurile din studioul Iutta. 

Cum funcționează?

Fiecare card de membru Iutta este valabil toata viața :), este nominal și conține un cod unic. Acesta trebuie introdus la sfârșitul plasării comenzii, pentru a genera reducerea aferentă, care se poate cumula cu alte promoții sau discounturi.