Continue Shopping
Prices are based on shipping to United States
Returnare Produse

return

Dacă aţi primit un produs IUTTA de care nu sunteți mulțumit, vă rugăm să completați o cerere de retur în primele 3 zile de la primirea produsului. Primul pas este de a completa acest formular, iar noi vom trimite un curier sa ridice coletul în maxim 3 zile lucrătoare. Termenul maxim de returnare a unui produs achiziționat este de 14 zile.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai dupa ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de dumneavoastră în formularul de retur, în cel mult 14 de zile de la retur. Altfel, în cazul în care se optează pentru un alt produs, se urmează termenii de livrare standard, adică maxim 10 zile lucrătoare + 3-4 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare, dacă produsul dorit la schimb nu este pe stoc. Taxele de retur sunt suportate de către client.

Produsele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate sau returnate.

  • Selecteaza Data

* Required Fields